Pâncota și-a pus antrenor nou și a transferat al doilea jucător de la Slatina

12 Jul. 2012, 20:09 Bursa transferurilor
Pâncota și-a pus antrenor nou** și a transferat al doilea jucător de la Slatina

Pavel Piroș, președintele nou-promovatei echipe arădene, a anunțat astăzi că a fost întreruptă colaborarea cu antrenorul Mihai „Ole” Roșca, iar noul șef al băncii tehnice este Dan Cuedan.

„Am purtat o discuție cu domnul Roșca și am decis să nu mai continuăm împreună. Despărțirea vine din motive personale. Rămânem prieteni, am avut o colaborare frumoasă și bogată în rezultate. Dan Cuedan e noul antrenor al echipei Șoimii Pîncota, va fi secondat de Bebe Mitu și Cristi Irimia”, a precizat Piroș.

Conducătorul pâncotanilor a adăugat că a fost parafat și al doilea transfer al verii, tot via FC Olt. După Adi Lengyel, la Șoimii va juca fotbalistul de bandă dreaptă Petrică Huțanu. Cel care poate evolua atât în linia de fund cât și în cea mediană a jucat, înainte de plecarea în Oltenia, la CS Vladimirescu și Național Sebiș.

Piroș a fost azi la FRF, unde a înregistrat contractele celor doi nou-veniți, plus ale jucătorilor rămași din vechiul lot: Irimia, Românu, Lung, Ruja, Mateiu, Bulzan, Bebe Mitu, Fl. Rus, Burian, Filimon, Nistor.

„Antrenamentele au început joi, în probe avem doi jucători de la Luceafărul, unul de la Poli și unul de la Vulcan. Până luni vom mai bate palma cu încă patru jucători”, a încheiat Piroș.

Sursa: Sport Arad

12 Jul. 2012, 20:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă