Cuedan e în gardă înaintea meciului cu Unirea: „Există riscul să percepem greșit jocul, dar îi văd pe băieți cu foame de puncte”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 17:25 Seria 2
Cuedan e în gardă înaintea meciului cu Unirea:**

Pâncotanii au aflat luni că, până la urmă, Unirea Tărlungeni continuă competiția în Liga a 2-a și se va prezenta sâmbătă, în Podgorie. „Șoimii” susțin că sunt sută la sută pregătiți, fiindcă au luat în calcul o asemenea situație, cu brașovenii revenind asupra deciziei de a se retrage din campionat.

„Pentru noi meciul cu Tărlungeniul a fost mereu în program. În funcție de el, ne-am făcut antrenamentele, cantonamentul și ne-am fixat meciurile de verificare”, spune Dan Cuedan.

Pe de altă parte, tehnicianul recunoaște că: „Există riscul să percepem greșit jocul cu Tărlungeniul, în sensul că ei au pierdut mulți jucători și se prezintă la acest meci după o perioadă de incertitudine, care, cu siguranță, nu le-a prins prea bine. Dar, le repet în fiecare zi fotbaliștilor mei că nu avem voie să interpretăm confruntarea în funcție de adversar, de problemele lor, de formula în care vor intra pe teren și că trebuie să ne concentrăm doar pe ceea ce avem de făcut noi sâmbătă. Semnalele sunt bune, căci îi văd pe băieți cu foame de puncte după o vacanță lungă, fără meciuri cu miză adevărată”, a mai precizat antrenorul Pâncotei.

Din punct de vedere al efectivului, „șoimii” nu stau prea bine înainte de vizita trupei lui Bona. Mihai ratează tot restul campionatului, Rusu și Bulzan nu revin pe gazon mai repede de luna aprilie, în timp ce Maghici are un hematom la nivelul gambei și e indisponibil tot restul săptămânii. Se speră în recuperările lui Polgar și Dubeștean, cu șanse mai mari pentru acesta din urmă, care a acuzat dureri la gleznă după amicalul de la Oradea, cu Luceafărul. În fine, ivorianul Traore a venit cu o suspendare de la CS Sighetul Marmației.

Ținând cont și de aceste indisponibilități, ultimul sosit în tabăra divizionarei secunde arădene, Alexandru Cioablă, ar putea prinde lotul de 18 pentru confruntarea cu Tărlungeniul. „E foarte interesant acest atacant de la Viitorul Constanța. Se vede că are nevoie de jocuri în picioare, iar, din păcare, noi încă nu suntem în postura de a-i oferi prea mult spațiu. Dar, totul se poate schimba de la o etapă la alta, important este să muncească la antrenamente, căci calități de fotbalist are”, a mai spus Cuedan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 17:25 Seria 2
Pe aceeași temă