Pâncota și-a luat ivorian. La 21 de ani, Traore vrea să confirme și în Liga 2

Pâncota și-a luat ivorian.** La 21 de ani, Traore vrea să confirme și în Liga 2

Divizionara a doua arădeană a oficializat și cea de-a treia achiziție a iernii. Este vorba despre Souleymane Traore, un fundaș central de 21 de ani din Coasta de Fildeș, care în tur a evoluat la CSM Sighetu Marmației, formație clasată pe locul 6 al seriei a V-a a Ligii 3.

Fotbalistul revine duminică în România din vacanța sa în Coasta de Fildeș, ocazie cu care vom și semna actele. Cei de la Sighetul Marmației sunt prietenii mei, au înțeles faptul că jucătorul are oportunitatea să confirme și în Liga a 2-a. Traore va fi unul dintre jucătorii noștri sub 21 de ani, pe care ne bazăm mult la primăvară”, a confirmat Pavel Piroș, președintele „șoimilor”.

Cu siguranță, senegalezul Issa îi va face mai ușoară acomodarea ivorianului Traore, care-l înlocuiește în schema lui Cuedan pe timișoreanul Ugocian. „Nu l-am văzut la treabă, dar am primit numai referințe bune despre acest fotbalist. Ca și în cazurile lui Enciu și Gavrilescu, sper să se acomodeze repede și să dea totul la antrenamente”, a punctat și antrenorul „șoimilor”.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă