Orac și Nalați trag cu dinții de CSMS Iași

17 Dec. 2011, 08:33 Bursa transferurilor
Orac și Nalați** trag cu dinții de CSMS Iași

Din lista de nouă jucători la care vrea să renunțe în această iarnă șeful băncii tehnice, ce a fost prezentată și analizată de Comitetul Director, mai toți cei vizați au înțeles situația, împăcându-se deja cu ideea că se vor despărți curând de CSMS Iași. Dacă însă verbal s-a ajuns la o înțelegere, momentan se bate pasul pe loc din cauza lipsei lichidităților, sportivii promițând să semneze rezilierea contractelor imediat ce-și vor încasa drepturile la zi, inclusiv pentru luna decembrie.

Treburile încep să evolueze bine în direcția dorită la divizionara secundă din Copou, care se află în tratative avansate pentru efectuarea curățeniei de iarnă a lotului, devenită absolut obligatorie după ce Ionuț Popa a promis să aducă cinci-șase jucători buni cu care CSMS să promoveze la pas în vară.

Așa că din lista lui Ionuț Popa sunt de acord să plece imediat portarul Dani și jucătorii de câmp Boeștean, Florea, Ghindaru, în timp ce Marinkovici, Aldea și Bâlbă sunt la finalul înțelegerilor, despărțirea de ei fiind iminentă. Ultimul nu și-a ascuns însă dorința de a mai face o încercare în perioada de pregătire din primăvară pentru a confirma că poate pune umărul la atingerea obiectivului, în aceeași situație fiind și un alt ieșean, mijlocașul C.Tincu.

Dincolo însă de aceștia, și-a manifestat dorința de a juca din retur la o altă grupare chiar și portarul C.Popa, intenția determinându-i deja pe oficialii din Copou să caute pentru sezonul de primăvară nu doar unul, ci chiar doi jucători pe acest post, acoperit momentan doar de localnicul Bălan.

Dacă însă cei mai mulți dintre fotbaliștii de care Iașul vrea să se despartă repede au dat dovadă de receptivitate la propunerea conducerii CSMS, mijlocașii D.Orac și Nalați nici nu vor să audă de așa ceva, conform celor anunțate zilele trecute de responsabilii ieșeni. Primul este accidentat de la jumătatea turului și este conștient că nu-și va mai putea găsi curând o altă echipă, în timp ce Nalați, despre care aceiași oficiali au spus toată toamna că nu s-a ridicat nici pe departe la nivelul așteptărilor, pare să fie deranjat că a fost deseori acuzat că pasează mai tot timpul înapoi, neajutând deloc construcția ofensivă.

În schimb, un alt accidentat, fundașul Vătavu, a fost convins să-și semneze încheierea conturilor cu clubul din Copou, cam în aceiași termeni putându-se vorbi și despre atacantul Ghiceanu, care după o primăvară în care a lăsat o impresie bună nu a înscris nici măcar un gol în toamnă în aproape 600 de minute jucate.

Ieri s-a aflat în Iași coordonatorul de joc sârb Ivan Petrovici, care a efectuat și o vizită medicală, dar a discutat totodată cu șefii CSMS și despre o posibilă legitimare în Copou, prima impresie lăsată fiind una favorabilă din toate punctele de vedere.

sursa: Evenimentul

17 Dec. 2011, 08:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă