Oprescu trece la amenințări: „Precup, Anghelina, Savu și Ene sunt jucători sub contract”

16 Jul. 2012, 14:22 Bursa transferurilor
Oprescu trece la amenințări:**

Oficialii de la FC Olt încearcă să formeze în această săptămână lotul de jucători pentru sezonul 2012-2013. Noua echipă slătineană ar fi trebuit să fie un amalgam între cele două divizionare B din județ, însă câțiva foști aluminiști nu aderă la noul proiect.

Antrenorul Dan Oprescu și-a dorit 12 jucători care au evoluat în sezonul anterior la Alro Slatina, dar unii dintre foștii aluminiști nu s-au prezentat la ședințele de pregătire din prima săptămână a noii stagiuni. În această situație se află și Gabriel Precup, care, săptămâna trecută, a fost în discuție cu Poli Iași, fiind dorit de Ionuț Popa la echipa care a promovat în Liga I. Precup susține că așteaptă să-și clarifice situația în aceste zile, urmând să ia o decizie privind cariera sa fotbalistică.

„Sper să fiu declarat jucător liber și atunci voi decide pentru mine. Aștept să-mi clarific situația. Nu am vorbit cu nimeni de la FC Olt. Aștept un răspuns ca să știu ce voi face”, a spus Gabriel Precup.

Antrenorul de la FC Olt, Dan Oprescu, spune că în situația lui Precup mai sunt alți trei jucători, și că ei trebuie să se prezinte la antrenamente, dacă nu vor să fie sancționați. „Precup la fel ca și ceilalți trei – George Savu, Marian Anghelina și Daniel Ene, sunt jucători sub contract și ar face bine să se prezinte la antrenamente, altfel vor suporta consecințele”, a spus antrenorul echipei slătinene, Dan Oprescu.

Cei patru jucători nu s-au prezentat la cel de al doilea meci de verificare al verii susținut de FC Olt, sâmbătă, la Ișalnița cu CS Apă Craiova. Până miercuri, când este programată plecarea în cantonamentul centralizat de la Poiana Brașov, unde lotul de jucători va rămâne timp de 10 zile, oficialii de la FC Olt trebuie să definitiveze lotul de jucători.

Sursa: Gazeta Nouă

16 Jul. 2012, 14:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă