Onofraș: „Este o senzație plăcută să îmbrac din nou tricoul Iașiului”

15 Aug. 2011, 15:03 Bursa transferurilor
Onofraș:

La o săptămână după ce a semnat cu CSMS Iași, echipa care l-a dat fotbalului mare, Marius Onofraș a bifat primele minute în tricoul alb-albastru în amicalul cu CFR Pașcani, disputat sâmbătă, în Copou. Vedeta formației ieșene a declarat că a trăit un sentiment ciudat, dar plăcut în momentul în care a intrat pe teren pentru echipa sa de suflet.

„E un pic ciudat să joc acum în tricoul Iașului. Acum trei săptămâni jucam la o altă echipă, iar acum sunt în Copou. Este o senzație plăcută, pentru că îmbrac tricoul echipei mele de suflet. Am spus odată că mă voi întoarce la Iași și se pare că momentul a venit mai devreme pentru mine. În ceea ce mă privește, ușor-ușor sper să ajung la nivelul colegilor mei. Personal nu mi-am propus un număr de goluri, vreau să cresc de la meci la meci și să ajung la forma pe care am avut-o cândva și să ajut echipa. Important este să formăm o echipă competitivă, unită, să fim un grup”, a declarat Marius Onofraș.

În așteptarea cărții verzi

Fostul atacant al campioanei Unirea Urziceni nu simte nicio presiune asupra sa: „Nu simt nicio presiune asupra mea. Din contra, de mult nu am mai fost atât de relaxat. A fost opțiunea mea să vin la Iași, mi-am dorit asta și am venit să joc fotbal. Este normal ca publicul să aștepte mult de la mine. Eu îmi doresc mai mult decât publicul. Voi trage tare la antrenamente pentru a ajunge la un nivel optim de joc cât mai repede, iar la meciul cu Dinamo II să fiu apt din toate punctele de vedere”.

Onofraș a precizat că și-a rezolvat în mare parte problemele cu fosta echipă și așteaptă ca în această săptămână să-i vină cartea verde din Rusia.

Onofras s-a arătat surprins de cele găsite în Copou, în condițiile în care, spune el, în perioada în care a evoluat la alte formații auzise lucruri nu prea frumoase despre fotbalul ieșean.

„Sunt plăcut surprins de ceea ce am găsit la echipă. În ultima perioadă când am fost plecat am auzit lucruri negative despre echipă. Eu zic că avem un lot bun, dar noi trebuie să ne gândim la adversarii noștri din liga a doua, nu la prima liga. Trebuie să jucăm toate meciurile cu gândul la victorie, chiar dacă uneori nu vom putea da totul pe teren. Cu toții vrem promovarea, nu doar noi sau antrenorii, ci și întregul oraș își dorește o echipă în prima liga. Mai este însă mult până departe. Avem mult de muncă, dar sperăm ca la sfârșit să ne bucurăm împreună de revenirea în prima ligă”, a conchis Onofraș.

articol scris de Narcis Pohoață

15 Aug. 2011, 15:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă