Omul-foarfecă n-a mai ajuns la ASU Poli. Senegalezul a fost deturnat din drumul către Timișoara și a semnat cu un club din Liga 3

Omul-foarfecă n-a mai ajuns la ASU Poli.** Senegalezul a fost deturnat din drumul către Timișoara și a semnat cu un club din Liga 3

Dorit la Timișoara de ASU Politehnica, cel puțin pentru a susține probe și a-i vedea forma fizică, dacă poate juca sau nu în Liga 2, Gueye Mansour a semnat însă cu un alt club din România. Senegalezul poreclit ca „Omul-foarfecă” a semnat un contract pe un an și jumătate cu ACS Șirineasa, liderul din Seria a 4-a a Ligii 3.

Senegalezul de 32 de ani va juca în returul de campionat al Ligii 3 la Petroșani. „Omul-foarfecă”, unul dintre cei mai îndrăgiți jucători din Banat pe vremea când juca la Poli Timișoara și marca împotriva echipelor Steaua și Dinamo, se va pregăti și va juca la echipa antrenată de Dan Vasilică. Acesta s-a prezentat la reunirea echipei de luni, 15 ianuarie.

21 de jucători au participat la reunirea echipei ACS Șirineasa, iar zilele viitoare sunt aștepte să vină și alte noi achiziții, toți jucători din Liga 1 și Liga 2. O altă noutate din lotul liderului din Seria a 4-a este venirea lui Marian Stoenac, care în trecut a evoluat la echipa din liga a treia CNS Cetate Deva.

Altfel, noul antrenor secund al echipei este George Zima, un tânăr de 28 de ani, iar zilele acestea va veni și noul antrenor cu portarii. Clubul negociază cu un fost portar din Liga 1.

Marți, echipa va efectua vizita medicală la Drobeta Turnu Severin, iar apoi va reveni la Petroșani pentru antrenament. Este posibil ca în intervalul 30 ianuarie – 10 februarie ACS Șirineasa să plece într-un stagiu de pregătire în Antalya, Turcia.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă