Omul-foarfecă dezvăluie motivul pentru care a refuzat să mai meargă la ASU Poli. „Nu banii au fost motivul. M-a durut ce au declarat. M-am simțit jignit”

Omul-foarfecă dezvăluie motivul pentru care a refuzat să mai meargă la ASU Poli.**

Senegalezul Gueye Mansour (32 de ani) a revenit în fotbalul românesc și va juca în 2018, din returul de campionat al Ligii 3, pentru liderul Seriei a 4-a, ACS Sirineasa. Atacantul explică, pentru Liga2.ro, adevăratul motiv pentru care a ales să nu meargă la ASU Poli Timișoara, în Liga a 2-a, prima echipă care l-a vrut în această iarnă.

„Nu banii au fost motivul pentru care nu am ales să joc la Timișoara. M-a durut când au declarat că trebuie să dau probe de joc. M-am simțit jignit, având în vedere faptul că eu am jucat atât de mult la Timișoara, unde cred eu că mi-am făcut datoria, iar oamenii m-au iubit. Am ales să vin la Petroșani (n.r. – unde își desfășoară meciurile pe teren propriu ACS Șirineasa) pentru ca sunt pe primul loc. Vreau să promovăm, iar eu să ajut echipa. Oriunde voi juca nu mă voi face niciodată de râs. Am avut momente de cumpănă, dar am trecut peste ele. Acum vreau doar să joc și să arăt ceea ce pot”, a declarat Mansour.

Africanul poreclit ca „Omul-foarfecă” trebuia să meargă la începutul acestei luni în probe la echipa suporterilor timișoreni, ASU Poli, a cincea clasată în Liga 2. Mansour n-a mai mers însă la Timișoara, ci a ajuns la ACS Șirineasa, unde a semnat un contract pe un an și jumătate.

Mansour a venit în România în 2004, de la FC Servette la Poli AEK Timișoara. Ulterior, în țară a mai jucat pentru CS Buftea, Gloria Buzău și ACS Poli Timișoara, la această echipă din urmă evoluând ultima dată în România, în 2014. Mai apoi a mai jucat pentru Hajer (Arabia Saudită), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) sau Talarrubias (Spania).

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă