Olimpia nu s-a impus în amicalul de la Sânmartin, însă a câștigat un jucător

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Aug. 2015, 22:25 Actualizat: 11 Aug. 2015, 22:26 Bursa transferurilor
Olimpia nu s-a impus în amicalul de la Sânmartin,  însă a câștigat un jucător

Luceafărul Oradea și Olimpia Satu Mare au terminat la egalitate, 0-0, partida amicală disputată marți după-masă pe stadionul „Luceafărul” din Sânmartin.

În ciuda rezultatului înregistrat în fața unui adversar nou-promovat în Liga 3, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, a declarat că testul „a fost o partidă bună, cu câteva faze spectaculoase. A fost un meci de pregătire normal”.

Pe drumul de întoarcere de la Oradea, Csik a oferit o scurtă declarație despre evoluția celei mai noi achiziții a sătmărenilor, fundașul Ionuț Tătăru. „Un meci de pregătire bun în care am avut ocazia să urmărim evoluțiile jucătorilor, precum și să testăm fotbaliști aflați în probe. Am rămas mulțumit de evoluția lui Ionuț Tătaru. A avut o atitudine bună, convingătoare. Cu siguranță va aduce un plus, în centrul apărării, acolo unde avem indisponibilități. Sunt convins că am făcut o achiziție bună”, a declarat antrenorul Olimpiei.

Acesta a dezvăluit că Olimpia mai are un mijlocaș în probe, dar că va face public numele acestuia doar după ce se va semna contractul.

Tiberiu Csik a hotărât să înceapă partida de la Oradea în următoarea formulă: Șuta – Muntean, Tătăru, Heil, Iuhas – Takacs, Villand, Selagea, Bura – Bîgiu, Faur.
În partea secundă au mai evoluat pentru Olimpia: Băican, Boștină, Rus, Cădar și Ciul (toți intrați în minutul 46), precum și Roatiș, Lukacs și Unlu (intrați în minutul 60).

Articol scris de Andrei PASCA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Aug. 2015, 22:25 Actualizat: 11 Aug. 2015, 22:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă