Csikszereda își află săptămâna viitoare adversarul din sferturile Cupei României. Când are loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor patru meciuri

Marius ANGHEL 12 Jan. 2019, 13:53 Stiri
Csikszereda își află săptămâna viitoare adversarul din sferturile Cupei României.** Când are loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor patru meciuri

Echipa de Liga 3 AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, ultima reprezentantă a ligilor inferioare în această ediție a Cupei României, 2018-2019, își află joi, 17 ianuarie, adversarul pe care îl va întâlni în faza sferturilor de finală. Atunci, la Casa Fotbalului, începând cu ora 11:30, are loc tragerea la sorți a turului în care s-au mai calificat șapte cluburi din Liga 1: U Craiova, Astra, FC Viitorul, FC Hermannstadt, CFR Cluj, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Dunărea Călărași.

Cele patru meciuri ale sferturilor de finală vor fi stabilite după ce echipele rămase în competiție vor fi grupare între ele, în urma tragerii la sorți.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

Pentru instalațiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalației de nocturnă emis de constructor, prin care să se ateste conformitatea instalației cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum și dovada instalării acesteia. În cazul în care, începând cu faza șaisprezecimilor de finală, se întâlnesc echipe din categorii diferite și echipa organizatoare nu deține instalație de nocturnă, la cererea echipei care deține această facilitate și, cu acordul celeilalte echipe, jocul se poate disputa pe terenul echipei care deține instalație de nocturnă.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc în perioada 26-28 februarie, cu începere de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit și comunicat ulterior.

Marius ANGHEL 12 Jan. 2019, 13:53 Stiri
Pe aceeași temă