Olimpia atacă Brașovul cu un fost jucător al „stegarilor”! Sătmărenii au achiziționat un mijlocaș și mai vor încă doi jucători

Olimpia Satu Mare o va ataca pe FC Brașov în meciul de vineri cu un fost jucător al „stegarilor”. Echipa pregătită de Bogdan Andone l-a legitimat în această săptămână pe Silviu Pană (24 ani), un mijlocaș ofensiv care în partea a doua a sezonului trecut a jucat în 18 meciuri pentru FC Brașov și a înscris două goluri.

Pană, liber de contract după ce s-a despărțit de Concordia Chiajna, club care îl deținea contractual, a semnat cu Olimpia pe un sezon cu posibilitatea de prelungire pe încă unul, echipă la pregătirile căreia se află încă de la începutul acestei săptămâni. Mijlocașul cu meciuri în Liga 1 pentru Concordia, Săgeata Năvodari sau FC Viitorul este văzut ca o variantă optimă pentru rezolvarea problemelor din atacul echipei sătmărene.

„M-au dorit foarte mult atât Bogdan (n.r. – antrenorul Bogdan Andone), cât și Attila (n.r. –  managerul sportiv Attila Karda) și am venit să ajut și sperăm să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Silviu Pană la prezentarea sa.

Lista transferurilor pe care Bogdan Andone și le mai dorește la Olimpia nu s-a încheiat odată cu achiziționarea lui Pană, antrenorul mai dorindu-și încă un atacant și un fundaș central.

Vineri, Olimpia Satu Mare joacă pe teren propriu, de la ora 18:00, meciul cu FC Brașov, contând pentru etapa a 3-a a Ligii 2. Brașovenii au maxim de puncte după primele două jocuri, în timp ce Olimpia are trei puncte, runda trecută fiind învinsă în ultimele minute la Mioveni.

Foto interior: satumareonline.ro

Pe aceeași temă