OFICIAL | UTA s-a despărțit și de golgheterul din prima parte a sezonului

OFICIAL | UTA s-a despărțit** și de golgheterul din prima parte a sezonului

E oficial, UTA nu va mai conta în partea a doua a sezonului Ligii 2 nici pe golgheterul Daniel Florea (29 de ani). Atacantul adus la Arad la finalul lunii septembrie 2017 și-a reziliat contractul cu „Bătrâna Doamnă” după ce nu a acceptat noile condiții financiare propuse de conducătorii clubului.

Experimentatul atacant a fost unul dintre jucătorii UTA-ei cu cel mai bun randament în toamnă. Cu cele 6 goluri marcate de în campionat, Florea era golgheterul echipei. Al doilea marcator al arădenilor este Marius Curtuiuș, cu 5 goluri.

„Clubul UTA și fotbalistul Daniel Florea au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării. Îi mulțumim atacantului pentru toată perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult success în continuare!”, a anunțat UTA pe site-ul oficial.

8 goluri în 11 meciuri sunt cifrele lui Daniel Florea la UTA Arad. Campionul cu Astra are, în tricoul „Bătrânei Doamne”, nouă meciuri de Liga 2 și șase goluri, respectiv două meciuri în Cupa României și două goluri.

Păcurar vrea să continue cu UTA

Pe lângă Daniel Florea, echipa alb-roșie s-a mai despărțit în această iarnă și de Mevlan Adili, Bujamin Asani și Alin Cârstocea. Tomas Svedkauskas, Cristian Scutaru și Paul Păcurar nu mai sunt nici ei doriți la Arad, chiar dacă au fost astăzi la reunire, însă în cazul ultimului situația s-ar putea schimba. Cum mijlocașul de 26 de ani a evoluat deja la două cluburi în aceast sezon, Luceafărul Oradea și UTA, acum e dispus să accepte noile condiții de la alb-roșii doar pentru a putea juca până la finalul campionatului. „Păcurar mai are de discutat cu conducerea, încă nu știm exact ce face. Se știe că el mai poate juca doar la Luceafărul sau la UTA. Ar fi mai bine să rămână la noi, dar totul depinde de discuțiile pe care le are în aceste zile”, a spus, citat de Sport Arad, antrenorul Cristian Todea la reunirea de azi. În plus, nici situația lui Alexandru Manea nu e sigură.

 

Pe aceeași temă