OFICIAL | Primul transfer de la UTA este un atacant care în ultimii trei ani a jucat în Anglia

OFICIAL | Primul transfer de la UTA** este un atacant care în ultimii trei ani a jucat în Anglia

De la începutul noului an și până acum, UTA a anunțat numai despărțiri de jucători. Rând pe rând, arădenii au renunțat la Mevlan Adili, Bujamin Asani, Alin Cârstocea, Daniel Florea, Cristian Scutaru și Paul Păcurar. Astăzi, însă, „Bătrâna Doamnă” a publicat pe site-ul oficial primul transfer al iernii: atacantul David Popa, care s-a alăturat lotului începând de luni, de la reunire.

„Conducerea clubului UTA și atacantul David Popa au ajuns astăzi la un acord în urma căruia fotbalistul (re)devine definitiv componentul echipei noastre. Tânărul fotbalist – internațional de juniori al României – a debutat în echipa de seniori a UTA-ei în sezonul 2013-2014, iar în ultimii trei ani și jumătate a fost componentul echipei engleze Birmingham City. Născut pe 9 decembrie 1997, David Popa (1,90 m) a fost campion și vicecampion național de juniori cu Atletico Arad. Bine ai revenit, David!”, anunță UTA.

Atacantul de 20 de ani este considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai generației 1997-1998 de la Atletico Arad, cu meciuri și goluri pentru UTA în sezonul petrecut în Liga a 4-a. Apoi, a plecat la Birmingham, unde a jucat mai ales pentru echipele de juniori și tineret, dar a fost împrumutat pentru scurt timp și la Kettering Town.

Cu UTA vor semna, cel mai probabil, în scurt timp și portarul Roberto Bodea și mijlocașii Mihai Petra și Darius Buia.

Pe aceeași temă