OFICIAL | Primii doi jucători care pleacă de la Dunărea Călărași

S-a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2, iar echipele încep să tragă linie și să decidă ce schimbări vor face în lot. Dunărea Călărași, de exemplu, a renunțat la finalul săptămânii trecute la primii doi jucători. Pe lângă fundașul Alin Mutu (24 ani), formația unde antrenor este Cristian Pustai nu se va mai baza de acum înainte nici pe Matheus Ceschin Dias (22 ani), tot fundaș.

Alin Mutu și-a reziliat contractul cu Dunărea Călărași, după ce în această primă parte a sezonului a fost utilizat în doar patru meciuri. Acesta a jucat în primele patru etape din acest campionat, cu UTA, Farul, Petrolul și Csikszereda, iar o accidentare suferită apoi l-a ținut departe de teren două luni de zile.

Matheus Dias a jucat și mai puțin pentru echipa din Călărași. Fundașul brazilian adus în vară a fost utilizat de Cristian Pustai în doar trei jocuri, cu UTA, Farul și Ripensia, doar în primele două începând ca titular.

„Clubul de fotbal AFC Dunărea 2005 Călărași anunță rezilierea în condiții amiabile a contractelor cu jucătorii, Alin Mutu și Matheus Dias Ceschin.

Sosit în vară de la Aerostar Bacău, Alin Mutu (24 de ani) a evoluat în acest sezon în 4 partide bifând 272 de minute pe teren (3 jocuri, integralist), încasând și un cartonaș galben în prima etapă, la Arad.

Brazilianul Matheus Dias Ceschin (22 de ani – fundaș), care are și cetățenie italiană, s-a transferat la începutul acestui sezon de la echipa slovenă NK Ankaran Hrvatini și a îmbrăcat tricoul Dunării în 3 partide, bifând 150 de minute pe teren (integralist în partida de la Constanța cu Farul din runda secundă).

Conducerea clubului Dunărea le mulțumește celor doi și le urează mult succes și pe viitor”, e anunțul oficial al Dunării Călărași.

Dunărea Călărași a încheiat prima parte a sezonului pe locul 11, cu 27 de puncte acumulate în 21 de etape. Dunărea câștigase trei puncte și cu „U” Cluj (scor 3-2), însă folosirea lui Robert Boboc, aflat la acel meci în stare de suspendare, i-a adus înfrângerea la „masa verde”.
 

Pe aceeași temă