OFICIAL | Petrolul a perfectat primul transfer din 2020

Petrolul a perfectat astăzi, 8 ianuarie, în ziua reunirii, prima achiziție pentru partea a doua a sezonului. Singurul jucător nou prezent la antrenamentul condus de Costel Enache, Mihai Nițescu (19 ani), a semnat cu echipa ploieșteană un contract valabil pe trei ani și jumătate.

Printre cei 18 jucători care au susținut alergări pe gazonului stadionului „Ilie Oană” la reunirea Petrolului singura noutate a fost Mihai Nițescu, un mijlocaș care a mai evoluat în trecut la echipa ploieșteană. Adrian Nicolae (17 ani), alt puști prezent la antrenament, s-a mai pregătit în acest sezon cu echipa și vine de la Centrul de Copii și Juniori al clubului.

Internaționalul de juniori născut în anul 2001, fratele fostului jucător al Petrolului pe când echipa era în Liga a 4-a, Tiberiu Nițescu, este un mijlocaș ofensiv, stângaci, venit de la Petrosport Ploiești, care nu cu mult timp în urmă a susținut probe de joc la clubul englez West Ham United și care a atras și atenția vicecampioanei FCSB. Mihai Nițescu a fost remarcat de stafful echipei din Liga 2 la un amical susținut în toamnă, iar acum a semnat cu Petrolul un contract valabil pe trei ani și jumătate.

„Mihai Nițescu a semnat cu FC Petrolul Ploiești!
Prima mutare concretizată în acest început de an este aceea a tânărului mijlocaș Mihai Nițescu (19 ani).
Fost internațional de juniori, Nițescu provine de la Petrosport Ploiești, iar acum a devenit, definitiv, jucătorul grupării noastre.
Bun venit, Mihai Nițescu!”
, a anunțat Petrolul.

În această săptămână, până la plecarea în primul cantonament din Turcia, Petrolul speră să perfecteze alte șase transferuri. Primele trei nume cu care s-a ajuns la un acord și care au fost anunțați de președintele Marius Stan sunt portughezul Miguel Santos, argentinianul Leonel Pierce și albanezul Armando Vajushi.

Pe aceeași temă