OFICIAL | Paul Păcurar a semnat cu UTA și e la al treilea club unde a fost legitimat în această vară

După despărțirile de Dan Roman, Ștefan Grigorie și Izet Ajrullahu, UTA a făcut în mod oficial și prima achiziție. Clubul arădean a anunțat pe site legitimarea mijlocașului ofensiv Paul Păcurar (26 de ani).

  • Odată cu transferul la UTA, Paul Păcurar este la a treia legitimare în acest sezon fotbalistic care abia a început și, conform regulamentului, nu mai poate semna cu altcineva în acest campionat. Mijlocașul a avut noroc că la Gaz Metan nu a fost utilizat, altfel acum nu mai putea juca pentru UTA.
  • Prima dată a fost legitimat de Gaz Metan Mediaș, echipă pentru care a fost doar rezervă în meciul din etapa 1 a Ligii 1 cu FC Viitorul (0-3 la Ovidiu). Apoi a semnat cu Luceafărul, acolo unde a jucat în patru meciuri. Acum a semnat cu UTA și au trecut doar cinci etape. Cu o altă echipă nu va mai putea semna în acest sezon în cazul în care Luceafărul nu se desființează.

 

Mijlocaș central ofensiv se reîntorsese în această vară la Luceafărul Oradea după ce în sezonul trecut făcuse pasul în Liga 1, la Pandurii Târgu Jiu. În vară semnase cu Gaz Metan Mediaș, însă, cum situația financiară de acolo s-a schimbat, a preferat să accepte oferta bihorenilor. Acum, finanțatorul Luceafărului a anunțat că desființează echipa, astfel că Păcurar și-a primit actele și a putut semna cu UTA.

„Conducerea clubului a ajuns, astăzi, la un acord cu Paul Păcurar, care devine component al echipei UTA.

Mijloca a promovat în Liga I. A mai jucat în județul Arad pentru Șoimii Pîncota, iar bornele trasș ofensiv născut pe 5 martie 1991, la Alba Iulia, Păcurar s-a remarcat în tricoul echipei FC Botoșani, cu careeului său mai includ echipe ca CSM Sighet, FCM Baia Mare sau Pandurii Tg. Jiu (Liga I). Ultima dată a fost component al echipei Luceafărul Oradea.

Bun venit la UTA!”, anunță clubul UTA.

„Sunt la Arad, am semnat cu UTA, un club de mare tradiție, cu obiectiv clar, pe care, sper eu, să-l îndeplinim fără probleme. E un pas înainte în cariera mea, sunt genul de fotbalist care se încadrează repede într-un grup, sunt la dispoziția antrenorului chiar din etapa viitoare”, a declarat încă de ieri, pentru Sport Arad, noul mijlocaș al UTA-ei.

În acest sezon, Păcurar a evoluat în patru meciuri pentru Luceafărul Oradea, fără să înscrie.

În această vară, UTA i-a mai legitimat pe Branko Grahovac, Mădălin Ciucă, Cristian Scutaru, Bujamin Asani, Alin Cârstocea și Alin Buleică.

Următorul meci oficial al UTA-ei este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CS Balotești.

Pe aceeași temă