OFICIAL | ASU Poli a făcut prima mutare a iernii, un jucător care aparține de ACS Poli: „E tânăr, cu reale calități tehnice, un marcator!”

OFICIAL | ASU Poli a făcut prima mutare a iernii, un jucător care aparține de ACS Poli:**

ASU Politehnica a făcut primul transfer din această iarnă. Este vorba de Dorin Codrea, vărul mult mai cunoscutului Paul Codrea. Fotbalistul vine la trupa antrenată de Octavian Benga după ce a jucat în turul acestui campionat în Liga 3, la CSC Dumbrăvița, dar aparține, în continuare, de ACS Poli.

Dorin Codrea are 22 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central. Timișoareanul a crescut în curtea LPS Banatul, iar la ASU Poli a mai jucat, în perioada 2013-2016, în cele două sezoane ale echipei în Liga a 4-a, și apoi, în sezonul petrecut de alb-violeți în Liga 3. Au urmat două campionate la Millenium Giarmata, iar în ediția trecută a activat în Liga 2, la ACS Poli, club de care e legat și acum contractual. Din vară și până acum a fost împrumutat la CSC Dumbrăvița, echipă din Liga 3.

Benga îl laudă pe Codrea

Octavian Benga a apreciat că Dorin Codrea nu s-a uitat la banii când a acceptat să vină la echipa suporterilor. „Un jucător timișorean, un jucător tânăr, un jucător cu reale calități tehnice, un marcator! Mă bucur că a ales să vină alături de noi și să accepte condițiile noastre! E un lucru important că nu a pus banii pe primul plan ci pe Poli și Timișoara”, a declarat antrenorul Octavian Benga, pentru site-ul oficial al echipei.

Aparține în continuare de ACS Poli

Totuși, Dorin Codrea vine doar ca împrumut la ASU Poli, până în vară. În continuare, mijlocașul aparține de ACS Poli.

„El a semnat cu noi până în vară, pentru că este împrumutat. Aparține în continuare de ACS Poli, care este în insolvență. Și la Dumbrăvița era împrumutat”, a declarat, pentru Liga2.ro, directorul sportiv al ASU Poli, Marius Cociu.

Deocamdată, de la ASU Poli va pleca, aproape cert, Adrian Ungureanu, care a cerut rezilierea contractului pentru a pleca să joace și să muncească în străinatate.

Articol scris de Anda DELIU

 

Pe aceeași temă