Oferte pentru Cristi Vlad

14 Feb. 2009, 10:30 Bursa transferurilor
Oferte pentru Cristi Vlad

Cel puțin trei cluburi sunt interesate de achiziționarea fostului căpitan de la FC Ploiești, Cristi Vlad! Rămas în afara lotului pregătit de Costel Lazăr și Marius Șumudică, Vlad are „liber” din partea conducerii să-și caute echipă, unde să evolueze în retur și „tatonările” nu au întârziat să apară.

 

Astfel, divizionara secundă CS Buftea s-a arătat interesată de serviciile sale, echipa ilfoveană fiind în reconstrucție totală.

 

La fel și Kaproni Boldești, formație ce speră să beneficieze de avantajul „sentimental”, Cristi Vlad fiind unul dintre fotbaliștii Petrolului ce s-au remarcat la Boldești, de unde jucătorul este și originar.

 

A treia formație ce s-a interesat de statutul lui Vlad este echipa din Liga a III-a, situată pe primul loc în seria echipelor prahovene, Victoria Brănești!

 

Aflați în Antalya, cu un staff de peste 20 de persoane, cei de la Brănești au solicitat detalii despre Cristi Vlad, pe care l-ar dori acolo.

 

Rămâne de văzut unde va ajunge „Căpitanul”, în retur, acesta având și varianta rămânerii in Ploiesti, dacă se va înființa o nouă echipă.

 

articol scris de Marian Dima

 

14 Feb. 2009, 10:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă