Odoroabă și Costache cu un pas în Liga I!

17 Jul. 2009, 18:27 Bursa transferurilor
Odoroabă și Costache** cu un pas în Liga I!

Mult-discutata preluare a Petrolului de către Primăria Ploieștiului a adus schimbări majore în lotul echipei. Astfel, mulți dintre cei care au dus greul în sezonul trecut al Ligii a II-a s-au trezit lăsați pe dinafară de noul tehnician Vivi Răchită. Marea majoritate a jucătorilor s-a orientat spre Chimia Brazi sau spre alte echipe din județ, dar au fost și alții mai norocoși.

 

Astfel, Ștefan Odoroabă (foto) și Ionuț Costache au șansa de a face pasul în Liga I. Jucătorul de bandă dreapta se află în probe la Gloria Bistrița fiind folosit ieri în amicalul cu FCM Târgu Mureș încheiat cu scorul de 0-0. În schimb, Costache este dorit de Grigoraș la Poli Iași urmând a susține probe în zilele care urmează.

 

 

Dar iată mai jos situația celor care au jucat în returul sezonului trecut pentru Petrolul:

 

– portari: Panaite, Al. Petre (ambii au ajuns la Chimia Brazi), Moraru (împrumut terminat, revenit la Dacia Chișinău)

 

– fundași: A. Stoica, M. Tudor (luați de Răchită în cantonamentul de la Bușteni), L. Dumitru (în lot, dar accidentat), I. Costache (în probe la Poli Iași), Odoroabă (în probe la Gloria Bistrița), Aristan (s-a renunțat la el), Mendizov (împrumut terminat, revenit la FC Brașov), Bozga (în discuții cu Dunărea Galați), G. Ghiță (în discuții cu Chimia Brazi)

 

– mijlocași: Minciună, Budescu, Baroian (luați de Răchită în cantonamentul de la Bușteni), Marinescu (transferat la Urziceni), Tincu (împrumut terminat, revenit la Poli Iași), V. Lazăr, M. Dinu (trimiși la Chimia Brazi), R. Avram (în probe la Breaza), Stana (nu i s-a prelungit contractul), Coțan (nu a fost oprit în lot)
 

– atacanți: B. Năstase, C. Stoica (luați de Răchită în cantonamentul de la Bușteni), Arnăutu (în discuții cu Chimia Brazi), Muțiu (nu a fost oprit în lot)

 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

17 Jul. 2009, 18:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă