O nouă achiziție importantă reușită de Farul! Romeo Surdu a semnat cu constănțenii și se implică în obiectivul salvării de la retrogradare

În încercarea de a se salva de la retrogradare, SSC Farul a făcut încă o nouă achiziție, ajungând la 17 nume aduse pentru partea a doua a sezonului. Ultimul transfer este și cel mai important reușit în 2019. Romeo Surdu (35 de ani) a semnat astăzi cu echipa finanțată de Ciprian Marica și ar putea debuta mâine, în meciul de la București cu Metaloglobus.

Prezentat printr-un videoclip tip ghicitoare, sub hashtagul „#eusuntFarul”, în care Surdu a fost filmat echipându-se și pătrunzând pe gazon, fără să i se arate fața, SSC Farul și-a provocat fanii la răspuns, oferindu-le patru cifre din cariera atacantului originar din Râșnov: „277 de meciuri în Liga 1, 61 de goluri în Liga 1, 26 de meciuri în cupele europene și 6 meciuri la națională”

Ulterior, la o oră distanță, însă după ce Romeo Sursu dezvăluise de ceva timp, pe pagina sa de faceebok, răspunsul la ghicitoare (a distribuit videoclipul și a scris „New Team!!!👊💪”), SSC Farul a anunțat oficial achiziționarea atacantului.

Romeo Sursu revine astfel în fotbalul românesc la 35 de ani, după ce ultima dată a jucat în Republica Moldova, la Milsami. În cariera sa, atacantul a mai evoluat pentru FC Brașov (în trei rânduri), CFR Cluj, FCSB, Rapid, Apollon Limassol (Cipru) și ASA Târgu Mureș. În palmaresul său are o Cupa României cu FCSB (2011), un titlu și o cupă câștigate în Moldova, și o cupă câștigată în Cipru.

Pe aceeași temă