„Nu pot sta cu forța dacă nu mai sunt dorit”

14 Dec. 2011, 08:26 Bursa transferurilor
„Nu pot sta cu forța** dacă nu mai sunt dorit

După Claudiu Drăgan, alți doi fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” au aflat că nu mai sunt doriți în tricoul „alb-roșu” din retur. Luni, Andrei Neagoe și Jakie Nicolae au fost contactați telefonic de Dorin Stana, directorul administrativ al clubului și au fost puși în gardă despre posibilitatea ca din primăvară să evolueze pentru o altă formație. Cei doi mijlocași s-au arătat, oarecum, surprinși să fie pe lista neagră a staffului tehnic „textilist”, ambii declarând că ar dori să continue în „alb-roșu”, deși dragoste cu forța nu se poate…

Nagy: „Sunt fotbaliști buni, dar au probleme de atitudine”

Antrenorul principal al arădenilor a decis să facă curățenie la mijlocul terenului pentru alți fotbaliști, cu care conducerea „textilistă” se află în discuții avansate. „Nu pun la îndoială calitățile fotbalistice ale lui Andrei Neagoe sau Jakie Nicolae, însă ei au mici probleme de atitudine. Chiar dacă Neagoe a făcut unul-două meciuri bune pe final de tur și a furat ochii, noi, antrenorii, am lucrat zilnic cu el și nu ne-a plăcut întotdeauna cum s-a pregătit. Și faptul că a schimbat atâtea echipe până la vârsta sa spune multe. Jakie a fost o variantă de jucător sub 22 de ani după accidentarea lui Chindriș. Ne așteptam mai mult și de la el, poate nu s-a acomodat așa cum a trebuit. Mai trebuie să recunosc că în alegerea nostră a contat și faptul că cei doi fotbaliști nu sunt din Arad și cheltuielile cu întreținerea lor nu se mai justificau”, a punctat Roland Nagy.

Neagoe: „Sunt surprins, dar plec căci vreau să joc”

Cel mai bun utist al partidei cu Mureșul Deva este pus în postura de a-și căuta echipă în această iarnă. În afară de Dorin Stana, care i-a spus mai mult sau mai puțin direct că nu mai face parte din planurile echipei fanion a Aradului, Andrei Neagoe nu a discutat cu cărțile pe față cu niciun alt „oficial” utist. „Mi-au spus colegii că aș fi pe lista neagră și am fost puțin surprins. De câte ori s-a apleta la mine, cred că am demonstrat că merit să joc la UTA. Știu că nu am prins prea des echipa, Roland Nagy îmi spunea mereu că sunt bun, dar că nu m-aș antrena cum ar trebui. Nu sunt supărat pe el, chiar îl apreciez ca om. Eu mi-aș dori să continui la UTA, dar dar dragoste cu forța nu se poate. Și, până la urmă este important ca UTA să meargă mai departe, să-și atingă obiectivele, căci există destui arădeni care iubesc cu adevărat acest club”, consideră fotbalistul piteștean.

Acesta nu crede că va duce lipsă de oferte și are și un obiectiv pentru la vară. „Într-un fel ar fi mai bine să plec decât să stau pe bancă sau în afara lotului în Liga a 2-a. La cei 24 de ani ai mei am nevoie de jocuri și ocazii să demonstrez că merit să joc din nou în Liga 1. De fapt, asta îmi propun până la vară, să ajung din nou la o formație din primul eșalon, ar fi un ultim tren pentru mine”, a adăugat Neagoe, care mai spune că nu va avea pretenții exagerate în discuțiile pentru rezilierea contractului cu „Bătrâna Doamnă”.

sursa: Sport Arad

14 Dec. 2011, 08:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă