Nițulescu propune rezilierea contractului lui Marinescu

23 Feb. 2012, 14:29 Bursa transferurilor
Nițulescu propune** rezilierea contractului lui Marinescu

Portarul Andrei Marinescu s-ar putea despărți, în aceste zile, de Alro Slatina. Președintele executiv Jane Nițulescu va propune Consiliului de Administrație rezilierea contractului goalkeeper-ului de 27 de ani. Oficialul aluminiștilor spune că staff-ul tehnic a precizat că nu se va baza pe serviciile lui Marinescu în returul de campionat, în condițiile în care acesta nu a efectuat pregătirea de iarnă cu lotul echipei.

„Voi propune astăzi Consiliului de Administrație rezilierea contractului lui Marinescu. Nu suspendarea, pentru că nu putem să-l pregătim. El a avut două absențe la vizita medicală. Antrenorul Mogoșanu a spus că nu mai are nevoie de el în retur, pentru că în ultimele cinci săptămâni nu a făcut pregătirea specifică. Portarii pe care ne bazăm sunt Savu, Mecea și Bănică”, a declarat Nițulescu.

„Pe mine nu m-a înștiințat nimeni nimic. Eu le-am propus rezilierea contractului înainte de plecarea în cantonament. Atunci n-au vrut. Aștept să văd ce decizie se va lua”, a spus Marinescu.

Fostul goalkeeper al Rapidului a fost titular între buturile aluminiștilor în 12 dintre cele 15 partide ale turului de campionat și a lipsit din teren în ultimele trei etape din cauza unei accidentări.

Amicale cu Bradu și CSM

Cum startul returului de campionat în eșalonul secund a fost amânat cu o săptămână, oficialii clubului Alro Slatina au perfectat alte două partide de verificare. Atletic Bradu și CSM Râmnicu Vâlcea sunt formațiile pe care elevii lui Daniel Mogoșanu le vor avea ca adversare după amicalul din weekend, cu FC Caracal.

„Vom mai face două jocuri. Miercuri o să jucăm la Bradu, pe teren sintetic, cu echipa de Liga a III-a. Sâmbăta viitoare facem un amical cu CSM Râmnicu Vâlcea, pe stadionul Metalurgistul. Sperăm să se topească zăpada și să nu fie probleme. Sâmbăta asta jucăm cu FC Caracal, de la ora 13.45, tot la Bradu. La noi nu sunt condiții pentru a disputa meciul aici”, a spus președintele executiv Jane Nițulescu.

Oficialul aluminiștilor a precizat că sunt grupări care s-au arătat interesate de aducerea sub formă de împrumut a unora dintre atacanții formației slătinene.

„Au fost discuții cu FC Caracal. Ne-au zis dacă putem să le dăm un atacant. Și alte echipe s-au arătat interesate. Antrenorul ar fi vrut să dăm vreo doi jucători împrumut, dar nu mai pleacă nimeni, perioada de transferuri s-a încheiat. Am fi vrut să-l împrumutăm pe Vuculescu să joace, dar formațiile cu care am vorbit sunt acoperite pe postul lui cu jucători sub 21 de ani. Decât să nu joace, mai bine îl pregătim aici”, a mai declarat Nițulescu.

Sursa: Olt TV

23 Feb. 2012, 14:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă