Nicoliță revine la Brăila. Promisiunile făcute de atacant conducerii echipei Dacia Unirea

Nicoliță revine la Brăila.** Promisiunile făcute de atacant conducerii echipei Dacia Unirea

Dacă situația delicată din punct de vedere financiar de la CF Brăila, Dacia Unirea Brăila mai nou, s-a liniștit în ultima perioadă, iată că și jucătorii încep să revină la echipa antrenată de Alin Pânzaru. Gruparea de la Dunăre a reușit să-și readucă jucătorii pe care i-a avut și atunci când a terminat sezonul trecut al Ligii 2 și, mai nou, l-a convins și pe fratele lui Bănel Nicoliță să revină pe teren. Stelică Nicoliță fugise de la echipa brăileană în returul campionatului trecut pentru că nu mai suporta să joace fără să fie plătit.

Acum, Nicoliță le-a promis conducătorilor de la Dacia Unirea că „va ajunge cât mai repede la nivelul de pregătire al echipei și, cel mai important, că vrea să ajungă golgeterul seriei, și de ce nu, chiar al Ligii 1!”, scrie pe pagina de Facebook a grupării din Liga 2.

Despre lot a vorbit și Alin Pânzaru, antrenorul anunțând încă o revenire la echipa sa: „În linii mari, lotul pe care vom miza în campionat este cel utilizat și în partidele amicale trecute, sper să nu ne mai confruntăm cu probleme medicale. A revenit Stelian Nicoliță, și el trage tare la antrenamente ca să se pună la punct cu pregătirea fizică, iar la sfârșitul lunii se va întoarce și Petean”.

Altfel, până la startul noului sezon de Liga 2, programat pe 29 august, Dacia Unirea Brăila mai are programate două meciuri de pregătire, cu Farul și Unirea Slobozia, ambele pe propriul stadion. „Cu Farul și Unirea Slobozia vom juca de la ora 11:00, ora oficială a disputării partidelor în Liga a II-a. Încă mai avem probleme cu poziționarea jucătorilor U19, sper ca după aceste două meciuri să avem o certitudine și la acest capitol”, a mai spus Pânzaru pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Pe aceeași temă