Nicolae Dică are 24 de jucători la dispoziție în cantonamentul de la Valea Iașului. Una dintre următoarele două achiziții ale FC Argeș vine de la FCSB

Începând de luni după-amiază, FC Argeș se va pregăti timp de 11 zile în cantonamentul de la Valea Iașului, localitate aflată în apropiere de Curtea de Argeș.

În acest stagiu de pregătire centralizată, Nicolae Dică va pune mare accent pe pregătirea fizică, având în vedere că este o perioadă de acumulări. Managerul grupării din Trivale nu va neglija nici pregătirea tehnico-tactică, încercând să omogenizeze cât mai bine relațiile de joc, având în vedere că FC Argeș a transferat până acum nouă jucători.

Antonio Stan și Paul Szecui, următoarele achiziții

Oficialul echipei din Trivale a deplasat în acest stagiu de pregătire un lot de 24 de jucători în care se regăsesc și cei nouă jucători transferați în această vară. În afară de aceștia, în lotul deplasat la Valea Iașului se mai regăsesc și doi fotbaliști tineri, de perspectivă.

Este vorba de mijlocașii Antonio Stan (19 ani, Unirea Bascov) și Paul Szecui (19 ani, FCSB II), jucători care se pregătesc de aproape două săptămâni cu gruparea din Trivale care urmează să semneze contractele într-un timp cât mai scurt.

Antonio Stan este baiatul lui Mircea Stan, fost fotbalist de la FC Argeș. În sezonul trecut a jucat în Liga a 3-a la Unirea Bascov, iar junioratul și l-a făcut la FC Argeș. Paul Szecui a mers odată cu Nicolae Dică la FCSB, fiind unul dintre jucătorii pe care i-a remarcat atunci când a stat pe banca echipei argeșene în Liga a 3-a. Acum se întoarce la FC Argeș, după ce la FCSB a evoluat la echipa secundă, iar pentru o perioadă a fost împrumutat la Metaloglobus.

Principalul piteștenilor își mai dorește încă trei-patru jucători cu experiență pentru a putea ataca promovarea în Liga 1. „De astăzi suntem în cantonament la Valea Iașului. Am avut aceste prime două săptămâni la Pitești unde am pus mare preț pe partea fizică. La Valea Iașului vom crește treptat intensitatea antrenamentelor pentru că avem nevoie. Cu cât ne apropiem mai mult de începerea campionatului trebuie să fim cât mai bine puși la punct cu pregătirea fizică. Ne interesează și jocurile amicale din perioada următoare”, a spus Nicolae Dică.

Lotul deplasat în cantonament: Octavian Popescu, Sebastian Agachi, Robert Popa – Dorinel Oancea, Alin Buleică, Bogdan Vișa, Marian Dănescu, Dănuț Șerbănică, Ionuț Oprescu, Nicolae Mușat, Andrei Tofan, Ionuț Șerban, Andrei Panait, Paul Szecui, Denis Brînzan, Ionuț Năstăsie, Cătălin Barbu, Răzvan Matiș, Angelo Cocian, Vasile Buhăescu, Antonio Stan, Alin Popa, Andrei Blejdea, Vlad Motroc.

Miercuri, amical cu Concordia Chiajna

În acest cantonament, fotbaliștii de la FC Argeș vor disputa și un meci de verificare. Acesta este programat miercuri, de la ora 12:00, pe unul dintre terenurile de iarbă ale bazei de pregătire deținute de omul de afaceri Benone Lazăr.

Partida cu ilfovenii este cel de-al doilea test de verificare pentru alb-violeți, care, vineri seară, au remizat, scor 0-0, la Pitești, cu Chindia Târgoviște, nou-promovată în Liga 1.

Până la finalul acestei săptămâni, FC Argeș va mai disputa încă un meci, alb-violeții urmând să întâlnească sâmbătă, pe Turris Turnu Măgurele, nou-promovată în Liga 2. Locația și ora de disputare a celui de-al treilea test urmează să fie stabilite în aceste zile de către conducerile celor două cluburi.

Articol scris de Marius DUINEA
Foto: FC Argeș

Pe aceeași temă