Negruț revine la Vâlcea

Negruț** revine la Vâlcea

Atacantul Sergiu Negruț a semnat azi un contract cu CSM Râmnicu Vâlcea, oficialii clubului sperând ca el să aducă un plus în ofensiva lui Claudiu Niculescu. Negruț a jucat la Vâlcea și în returul sezonului trecut, în care a contabilizat 4 goluri.

Deocamdată, Negruț este sub formă de împrumut de la CFR Cluj, însă se poartă discuții pentru un transfer definitiv.

În schimb, șefii din Zăvoi au renunțat la atacantul Andrei Voican, care, revenit după o lungă absență cauzată de o operație la ligamente, nu a dat ranadament așteptat. 

„Negruț este împrumutat de la CFR Cluj, dar purtăm discuții pentru drepturile lui federative. Suntem aproape de a îl transfera definitiv și pe Rareș Cucui, care este la noi împrumutat de U Cluj. Clubul nostru suportă toate costurile operației sale la ligamente și ulterior pentru rafacerea sa. Mâine, după jocul cu Rapid, Claudiu Niculescu va mai renunța la un jucător, însă decizia va fi luată după jocul din Giulești” a anunțat managerul Lucian Munteanu.

Vestea bună este că cei doi jucători cu probleme medicale, Monel Cârstoiu și Daniel Iancu vor reveni rapid pe teren. „Sunt probleme medicale mici, ambii vor reveni pe teren în circa o săptămână. Va dura mai mult până revine Ovidiu Mihai, el este după oprerația suferită la ligamente, deocamdată a început alergările ușoare” a mai spus Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă