Nedelcu îl vrea pe Dino Eze

16 Jan. 2012, 13:13 Bursa transferurilor
Nedelcu** îl vrea pe Dino Eze

Giani Nedelcu, patronul FC Farul, a declarat, ieri, că la Constanța a sosit fotbalistul nigerian Dino Eze (27 de ani), cu care va discuta zilele următoare. FC Farul a vrut să-l transfere pe Eze cu mai mulți ani în urmă, pe când echipa era în Liga 1, dar mutarea nu s-a realizat atunci.

Component al mai multor echipe, precum Gloria Buzău, UTA, Chimia Brazi (România, unde a cochetat și cu Steaua și Dinamo), Beroe Stara Zagora, Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), Ahly Tripoli (Libia), Eze (mijlocaș sau fundaș stânga) a jucat ultima dată, în acest an, la Prahova 2010 Tomșani (Liga a 4-a din Prahova).

În privința mijlocașului Dinu Todoran, Giani Nedelcu ne-a spus că fostul jucător al Farului încă nu este jucător liber de contract. „M-am întâlnit cu Dinu la Brașov și am discutat posibilitatea venirii sale la Farul. Însă el încă nu are hârtie de jucător liber. După ce o obține, mai discutăm. Oricum, nu a semnat cu FC Botoșani, pentru că nu avea cum”, a dezvăluit Giani.

FC Farul încă nu a stabilit locațiile unde își va desfășura cele două cantonamente din această iarnă. Nedelcu ne-a spus că primul stagiu, cel de pregătire montană, va avea loc fie la Forban, fie la Poiana Brașov, la hotelul Olimpic, acolo unde „marinarii” s-au mai pregătit o dată, pe timpul lui Ștefan Stoica.

Sursa: Sport13

16 Jan. 2012, 13:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă