Neacșu a lăsat Vâlcea pentru Sebiș: „E jucător de bază pentru noi”

Neacșu a lăsat Vâlcea pentru Sebiș:**

Național Sebiș a fost foarte aproape să piardă unul dintre titularii turului, juniorul cu care Adrian Abrudean a început fiecare meci de campionat. Alin Neacșu s-a antrenat cu CSM Râmnicu Vâlcea toată săptămâna trecută și părea că va rămâne în curtea divizionarei secunde, mai ales că domiciliază exact în orașul din Zăvoi.

Dar, fundașul stânga s-a prezentat la reunirea sebișenilor, cu care ar dori să promoveze pe scena eșalonului secund. „E împrumutat la noi de la Salonta, nu s-a pus niciodată problema să plece. A văzut că este apreciat la Sebiș, că e jucător de bază pentru noi, pe care voi conta cu siguranță și în retur. A fost la reunire, ca de fapt și restul jucătorilor din lot. Nu am avut absențe, doar întârzierea lui Dicu”, a precizat „Știli” Abrudean.

Pe lângă Mădălin Mureșan, tehnicianul liderului din Seria a IV-a îi mai testează și pe mijlocașii centrali Jichici (ex. Ghiroda) și Radu (ex. Giarmata).

Sebișenii au programat câte un antrenament în fiecare zi, iar vineri și un prim joc în familie. De pe 28 ianuarie, „alb-albaștrii” se mută în Ungaria, la Bekes, pentru cantonamentul de iarnă.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă