N”Doye aproape de ASA Târgu Mureș! Salariu cu 1.000 de euro mai mic decât la Săgeata!

N''Doye aproape de ASA Târgu Mureș!** Salariu cu 1.000 de euro mai mic decât la Săgeata!

Ultimul nume apărut pe lista managerului Daniel Stanciu este cel al mijlocașului Ousmane N”Doye. Jucătorul va semna vineri, 24 ianuarie, actele de reziliere a contractului cu Săgeata, moment din care va deveni liber de contract.

Mâine (n.r. – vineri) mă voi întâlni cu Ousmane și vom semna rezilierea contractului. Nu știu dacă merge la Târgu Mureș, dar dacă va ajunge acolo îi doresc să promoveze cu ASA. Sunt convins că poate face treabă bună„, a declarat managerul general al echipei Săgeata Năvodari, Aurelian Băbuțan. Pe 16 ianuarie, www.prosport.ro a scris despre faptul că Ousmane N”Doye nu s-a prezentat la reunirea echipei și că între cele două părți nu mai există cale de împăcare.

„Semnez cu o nouă echipă peste trei săptămâni!”

Ousmane N”Doye se află de ceva timp în România și, după ce va rezilia contractul cu Săgeata, urmează să aleagă o nouă echipă. Dar nu acum. „În momentul de față mă ocup de niște afaceri. Nu pot să fac și fotbal și afaceri. Pentru afaceri e nevoie de timp. E adevărat că m-a sunat Daniel Stanciu și că m-a chemat la Târgu Mureș. Dar nu m-am decis. Am mai multe oferte. I-am spus că e posibil să merg la ASA, dar nu acum. Peste două-trei săptămâni”, a declarat mijlocașul senegalez în exclusivitate pentru www.prosport.ro.

Motivul pentru care N”Doye ezită să ofere un răspuns este reprezentat de faptul că jucătorul vrea să evite pregătirea centralizată de iarnă. ASA este în acest moment în plin cantonament, iar senegalezul nu agrează deloc această perioadă. De altfel, de când evoluează în România, mijlocașul de culoare a întârziat de șase ori la reunire!

Salariu de 4.000 de euro pe lună în Liga a II-a!

Dacă va alege să semneze cu ASA Târgu Mureș, Ousmane N”Doye va avea un salariu considerabil. Conducerea clubului ardelean îi oferă jucătorului un contract pe șase luni cu un salariu 4.000 de euro pe lună, cu doar 1.000 de euro mai puțin decât avea la Săgeata Năvodari. „Ousmane N”Doye avea un salariu foarte mare pentru noi și ne mai puteam permite să-l plătim. Acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să renunțăm așa de ușor la serviciile sale”, a completat Aurelian Băbuțan.

15 meciuri a strâns Ousmane N”Doye în tricoul celor de la Săgeata Năvodari în primele 19 etape din acest sezon al Ligii I, fără a marca vreun gol

22 de puncte are ASA Târgu Mureș în seria a II-a din Liga a II-a după 16 meciuri disputate în 2013

 

Articol scris de Daniel REMEȘ
Foto de Alexandru HOJDA
 

Pe aceeași temă