ASAsinați de la 11 metri!

Mihai Andries 08 May. 2014, 08:53 Campionat

În etapa a 4-a a play-off-ului, intermediară, Gloria Bistrița a jucat pe propriul teren împotriva liderului ASA Târgu Mureș, cu care și-a împărțit victoriile în sezonul regulat, la același scor, 2-1. După un meci încrâncenat, însă dominat net de oaspeți, Gloria Bistrița a pierdut pe teren propriu în fața liderului ASA Târgu Mureș și rămâne pe locul 3 în clasamentul play-off-ului, la trei puncte de ultimul loc ce duce în Liga I, simțind în ceafă răsuflarea urmăritoarelor.

A fost un meci de luptă, în nota de dominare a oaspeților de la început și până la sfârșit. În prima repriză, singurele încercări ofensive ale Gloriei au fost două șuturi pe lângă poartă semnate de Brumă și Chițu. ASA a fost mai incisivă, Verdeș în două rânduri, Voiculeț și Amauri punând în pericol poarta apărată de Albuț. 0-0 la pauză. Gloria părea că a ieșit de la cabine înviorată, dar a fost doar o iluzie. Al. Dan a avut golul în vârful bocancului, însă a trimis din câțiva metri peste poartă, reușind ratarea meciului.

Ceea ce era de așteptat să se întâmple s-a întâmplat în minutul 81, când senegalezul Ousmane N”Doye a transformat penalty-ul acordat în urma unei intervenții în careu a lui Feher asupra lui Amauri. Echipa bistrițeană putea scoate totuși un egal, însă în ultimul minut de joc Stăncioiu a respins șutul lui Curtuiuș din 6 metri lateral dreapta.

0-1 și Gloria rămâne, cu 20 de puncte, pe locul 3, la șapte în spatele liderului ASA Târgu Mureș și la trei de ocupanta poziției secunde, CS Universitatea Craiova. Urmăritoarele CSM Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița s-au apropiat la o lungime.

GLORIA BISTRIȚA – ASA TÂRGU MUREȘ    0-1
Marcator: N”Doye (”81 – pen.)

Albuț (cpt.) – Budăcan, Hlinca, Chibulcutean, Polgar (Țârcă ”57) – R. Mărginean, Nalați (Curtuiuș ”75) – O. Bucur (C. Roșu ”65), Feher, M. Chițu – Brumă
Antrenor: Cristian Coroian

Stăncioiu – Hanca, Vârtic, Bejan, Sepsi – Hora, N”Doye (cpt), Voiculeț – Amauri (Ologu ”85), Verdeș (Heil ”89), Bumba (Al. Dan ”22)
Antrenor: Adrian Falub

Stadion: „Jean Pădureanu” (Bistrița); Spectatori: 2.000; Arbitru: Adrian Illyeș (Ploiești); Asistenți: Micloș Istvan Nagy (Cluj-Napoca) și George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel).; Jucătorul meciului: Ousmane N”Doye

Sursa: Timp Online

Mihai Andries 08 May. 2014, 08:53 Campionat
Pe aceeași temă