N’Doye a semnat cu ASA: „Vreau să ajut echipa să promoveze”

N'Doye a semnat cu ASA:**

După ce și-a reziliat contractul cu prim-divizionara Săgeata Năvodari, Ousmane N’Doye, va evolua în partea a doua a campionatului pentru ASA Târgu Mureș, transferul său din postura de jucător liber de contract fiind anunțat astăzi de site-ul oficial al echipei mureșene.

Senegalezul în vârstă de 35 de ani și-a dat acceptul pentru a juca în tricoul echipei pregătite de Ioan Ovidiu Sabău după o serie de discuții purtate cu conducătorii ASA. N’Doye poate evolua pe posturile de mijlocaș central sau fundaș central și a mai trecut de-a lungul carierei sale în Romania pe la echipele FC Vaslui, Dinamo București, Astra Giurgiu și Săgeata Năvodari.

”Sunt foarte bucuros că mă aflu la Târgu Mureș. Din câte am apucat să văd, orașul e deosebit de frumos, iar baza de pregătire e incredibilă. Prin experiența mea vreau să ajut echipa să își îndeplinească obiectivul, acela de a promova în prima ligă”, a spus N’Doye pentru site-ul oficial al echipei din liga secundă.

N’Doye va intra de joi în programul de pregătire al formației conduse de Ioan Ovidiu Sabău. Aceasta se va deplasa, pentru al doilea stagiu de pregătire în Antalya, în localitatea Lara, (între 6 și 19 februarie) unde intenționează să dispute câteva meciuri amicale, adversarii fiind ăncă nestabiliți.

Sepsi, Hora și Voiculeț ar trebui să se alăture echipei deseară

În altă ordine de idei, oficialii CFR-ului și-au dat astăzi acordul pentru împrumutul lui Sepsi, Hora și Voiculeț, la ASA Târgu Mureș, până în vară. Jucătorii nu au vrut să accepte plecarea în Liga a II-a până când n-au avut asigurări că-și vor primi salariile restante.

În cazul în care nu acceptau acordul cu ASA, cei trei s-ar fi pregătit cu juniorii CFR-ului. „Am obținut acordul de transfer și diseară vor ajunge în cantonament. Experiența lor ne va ajuta foarte mult. Mă bucur că am reușit să-i aducem”, a spus Daniel Stanciu, directorul general de la ASA Târgu Mureș.

 

Pe aceeași temă