Nae si Ilie au adus victoria câmpinenilor

Nae si Ilie** au adus victoria câmpinenilor

De la începutul săptămânii în curs, echipa de Liga a III-a CSM Câmpina se află în perioada de semicantonament, tehnicianul Daniel Chiriță „oferindu-le” propriilor jucători câte două antrenamente zilnice. Printre ședințele de pregătire, echipierii grupării câmpinene au programat și câte un joc amical, așa cum s-a întâmplat și ieri după amiază.

După ce la finalul săptămânii trecute au întâlnit pe CS Blejoi, și de această dată trupa de Liga a III-a a evoluat în compania unui adversar de Liga A, care ieri s-a numit CS Păulești. Partida a avut loc pe Stadionul „Petrotrans”, din Ploiești, iar câștig de cauză a avut echipa de eșalon superior. Oamenii lui „Chiru” s-au impus cu scorul de 2-0, Nae (8 – reluare de la 10 metri, sub bara transversală) și internaționalul de junior Ad. Ilie (foto stânga, 19 – șut de la 12 metri, după o fază inițiată de Băcioiu) fiind autorii golurilor câmpinenilor, cei doi trecându-și în cont și câte o bară, ambele în repriza secundă.

Golul vizitatorilor a fost reușit de atacantul M. Mihai, cu o reluare din întoarcere (88), autorul golului fiind, alături de L. Costache, cei mai periculoși oameni ai Păuleștiului. Meciul în sine a fost unul echilibrat, cu o ușoară posesie a câmpinenilor, iar cu acest prilej antrenorii celor două formații au testat mai mulți jucători. Dacă trupa pregătită de Iulius Mărgărit și-a antamat pentru sâmbătă amicalul cu CS Blejoi, în schimb, oficialii celor de la CSM Câmpina caută un adversar pentru finalul acestei săptămâni, testul de verificare cu CS Ștefănești fiind reprogramat pentru 4 februarie.

„Chiru” îl vrea pe Damaschin

În jocul de ieri, tehnicianul Daniel Chiriță l-a testat pe fundașul central Cătălin Andrițoiu, dar nu a fost convins de calitățile acestuia și nu va fi oprit în lot. Un alt jucător care a susținut, ieri, probe la trupa câmpineană a fost mijlocașul ofensiv Sică Dumitrescu, mai exact băiatul fostului internațional Ilie Dumitrescu. El va continua să se antreneze cu echipa prahoveană și în zilele următoare, după care oficialii grupării se vor decide dacă îl vor opri sau nu în lot.

„În momentul de față mai am nevoie la echipă de un fundaș central și un atacant, iar pe postul din urmă menționat mi-l doresc pe Mihai Damaschin”, ne-a spus „Chiru” la finele amicalului de ieri. Dacă Damaschin va ajunge la CSM nu va fi prima experiență prahoveană, el evoluând pentru CSM Ploiești, dar și la grupările Dinamo II, Juventus București și la o echipă de amatori din Germania

Sursa: Ziarul Prahova

Pe aceeași temă