Mutare-surpriză pregătită la Timișoara! Unul dintre frații dinamovistului Jeremy Bokila, în negocieri cu ASU Politehnica

ASU Politehnica nu a anunțat oficial nicio despărțire sau sosire de la încheierea ultimului meci oficial din 2017 și intrarea în vacanță, dar stafful lucrează intens. La capitolul transferuri ar putea apărea o mutarea mai mult decât surprinzătoare, mai ales prin prisma numelui și a faptului că e un jucător din Vestul Europei. Bogdan Andone este interesat, printre altele, de Noe, fratele mai mic al lui Jeremy Bokila!

De altfel, în familia Bokila, trei frați sunt atacanți: Jeremy, Wim și Noe. Ultimul are 27 de ani, a început fotbalul la 7 ani, e născut în Congo, dar are și cetățenie olandeză. Site-ul transfermarkt.de îl prezintă ca jucător ce lovește mingea atât cu dreptul, cât și cu stângul. În acest sezon a fost legitimat în liga a treia olandeză, la SV DFS. A mai jucat în Europa la Zutphen, în liga a doua olandeză, la KSC Krimbergen, liga a patra belgiană, și BSV SV Rehden, în liga a patra germană.

Din informațiile noastre, antrenorul Bogdan Andone mai negociază și cu alți atacanți, tot de origini africane.

Vor fi și plecări, dar nu și „marea” plecare de pe Știința

De la ASU Politehnica vor pleca sigur Marius Staicu și Mădălin Stancu, ultimul care va juca în Liga a IV-a Timiș, la ACS Dumbrăvița. Din unele informații, vor mai fi plecări, iar una posibilă ar fi cea a lui Andrei Țugui.

Însă, de pe stadion, până la urmă, nu va mai fi nicio plecare. Deși ar fi trebuit ca din primăvară să înceapă lucrările la tribuna noua de la ștadionul Știința, aparent lucrările vor începe vara viitoare. Așadar, ASU Politehnica poate termina sezonul pe stadionul ei favorit.

Echipa suporterilor se va reuni în 15 ianuarie pentru partea a doua a campionatului Ligii 2. După 21 de etape, ASU Poli se află pe locul 5, cu 36 de puncte.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă