Muscalu a lăsat Rapidul pentru prima ligă din Serbia!

Muscalu a lăsat Rapidul** pentru prima ligă din Serbia!

Ultimul pe lista celor care au părăsit corabia din Giulești este mijlocașul Cristian Muscalu. În vârstă de 24 de ani, fostul jucător al Ceahlăului nu a mai dorit să continue la Rapid, nemulțumit de oferta financiară a grupării de Liga a II-a. Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în amicalul cu Tunari, Muscalu a preferat să plece în Serbia, acolo unde a semnat un contract pe un an cu nou promovata FK Voždovac Belgrad. Vă reamintim că tot zilele acestea s-a parafat și transferul lui Dragoș Balauru la Viitorul Constanța, portarul născut în Teleorman figurând ieri ca rezervă la meciul cu Săgeata.

În altă ordine de idei, echipa de sub Podul Grant s-a deplasat astăzi la Axintele pentru un amical cu echipa locală Viitorul. Partida va începe la ora 11, pe banca giuleștenilor urmând a sta Florea Drăghici, după ce Rada a fost tras pe linie moartă, iar înlocuitorul său Sandu Tăbârcă și-a luat câteva zile libere.

Axintele se pregătește de Cupă

Gruparea ialomițeană va trata cu maximă seriozitate acest amical, fiind o ultimă repetiție înaintea meciului de Cupă cu Farul, care va avea loc marți de la ora 17:30. Câștigătoare pe teren a seriei a II-a din eșalonul terț, Viitorul Axintele a pierdut promovarea la masa verde după depunctarea suferită pe baza memoriului depus de CSM Râmnicu Sărat, pentru lipsa echipelor de juniori prevăzute de regulament.

În această vară, echipa lui Ion Nica s-a primenit serios, împrumutându-l pe portarul dinamovist Dănciulescu și bifându-i la capitolul sosiri pe Bg. Matei (Autocatania), Frangu (ACS Berceni), G. Dumitrescu (Izbânda Hagilarea), C. Popescu (Corbeanca), Chiva și Mihalache (Tunari),

 

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă