Mureșul Deva riscă să rămână fără căpitan

11 Aug. 2009, 15:15 Bursa transferurilor
Mureșul Deva riscă** să rămână fără căpitan

Dacă cele două cluburi nu se înțeleg pentru un transfer definitiv la Deva, Janos Vajda va trebui să se întoarcă la Breaza. Jucătorul nu agreează ideea
 

După ce s-a pregătit toată vara cu Mureșul Deva, mijlocașul Janos Vajda ar putea rata fotografia de prezentare a "alb-roșilor" pentru noul sezon.
 

Nu vrea la Breaza

Aflat sub contract încă un an cu gruparea din Seria I Tricolorul Breaza, fotbalistului de 26 de ani i-a expirat împrumutul sub Cetate, însă oficialii deveni încearcă ca, până la startul campionatului, să obțină toate drepturile
federative ale jucătorului. Și Janos își dorește să continue la Deva.

 

"Dacă ar fi după mine, eu unul nu m-aș mai întoarce la Breaza nici obligat. Însă, sunt la mâna cluburilor. Sper ca oficialii de la Mureșul și Tricolorul să ajungă la un numitor comun asupra transferului meu la Deva", a spus Janoș Vajda care, în ultimele 3 sezoane, a evoluat sub formă de împrumut la Deva.

 

"Zilele acestea, un reprezentant al clubului se va deplasa la Breaza pentru a clarifica situația jucătorului. Am nevoie de Janoș la Deva", a spus antrenorul Mureșului, Gheorghe Barbu.

17 meciuri a purtat Janos Vajda banderola de căpitan al Mureșului sezonul trecut
 

Articol scris de Sami Tamaș

 

11 Aug. 2009, 15:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă