Munteanu, Mihai Dina și alți șapte jucători sunt noutățile de la Metalul Reșița. „Ne interesează să construim o echipă pentru anul viitor”

Munteanu, Mihai Dina și alți șapte jucători sunt noutățile de la Metalul Reșița.**

Așa cum am anticipat la începutul săptămânii, Cristian Munteanu (foto) și Mihai Dina, fostul fundaș, respectiv atacant al CSM Râmnicu Vâlcea, au ajuns de ieri la Snagov și s-au alăturat lotului Metalului Reșița. Cei doi jucători completează lista de transferuri din această iarnă a echipei lui Mihai Stoica și pe care se mai află Octavian Vasile, Florian Pîrvu (ambii de la CSM Râmnicu Vâlcea), Valentin Lupu (ex ACS Berceni), Alin Pătrașcu (ex Unirea Tărlungeni), Vlad Ignat (ex FC Brașov), Daniel Stanca (ex Înainte Modelu) și Alexandru Dan (ex Pandurii).

Finanțatorul Cătălin Rufă mai negociază revenirea lui Ovidiu Dănănae, care și-a căutat fără succes echipă în străinătate, dar și cu Stephan Drăghici, jucător care aparține de CS U Craiova și ar putea veni sub formă de împrumut după ce în prima parte a fost la CSM Râmnicu Vâlcea.

Pe lista celor care au părăsit echipa sunt cei patru străini, Răzvan Pădurețu, Bogdan Stancu (Dunărea Călărași) și Cristian Ionescu.

„Pentru noi, obiectivul este salvarea de la retrogradare, dar ne interesează să construim o echipă pentru anul viitor. Dina și Munteanu rămân la noi, dacă nu le vine vreo ofertă interesantă din străinătate, îl aștept și pe Dănănae, iar restul lotului este compus din jucători sub 25 de ani. La vară nu vreau să mai caut mulți jucători, îmi doresc să avem un nucleu format”, a spus finanțatorul Metalului, Cătălin Rufă.

De mâine, Metalul intră în cantonament la Snagov. „Este un stabiliment de cinci stele, care oferă condiții extraordinare. Noi avem un parteneriat cu ei și achităm doar masa”, a mai spus Cătălin Rufă.

Primul amical pentru Metalul Reșița este programat pe 9 februarie, la Izvorani, cu CSM Oltenița.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă