Morcan, șanse nule să mai continue la FC Bihor: „Sunt convins că se vor găsi soluții pentru ca echipa să nu moară”

Morcan, șanse nule să mai continue la FC Bihor:**

Clubul FC Bihor a rămas fără președinte, după ce mandatul lui Șerban Morcan (foto, primul din dreapta) a expirat luni și nu a mai fost prelungit.

„Este un moment delicat în acest moment la club, dar sunt convins că se vor găsi soluții pentru ca FC Bihor să nu moară și să meargă mai departe”, a declarat Morcan într-un interviu pentru Digi 24 Oradea.

Sursa citată mai menționează că șansele ca actualul președinte să continue în fruntea clubului sunt aproape nule. „Mi-aș dori ca FC Bihor să rămână în liga a doua pentru moment și să meargă cât mai sus. Dar, mai mult decât toate, îmi doresc ca FC Bihor să meargă mai departe ca brandul să nu se piardă și să existe în continuare”, a mai spus Morcan.

Ieri, site-ul clubului orădean anunța că Dumitru Voloșeniuc (foto, în stânga), membru în Adunarea Generală a Asociaților a FC Bihor, și-a prezentat demisia în semn de solidaritate cu președintele Șerban Morcan. „Eu l-am adus pe Șerban și cred că acum când pleacă el, să renunț și eu, pentru că așa mi se pare corect. Sper ca prin gestul meu să le deschid drumul spre club adevăraților „oameni de fotbal” vehiculați în ultima perioadă și le doresc să aibă numai reușite în fruntea clubului”, a declarat Voloșeniuc.

Pe aceeași temă