Moldovan: „Mă bucur că Daniel Niculae s-a întors acasă”

Moldovan:**

Antrenorul formației Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că transferul lui Daniel Niculae este foarte important pentru echipa sa și a precizat că se bucură de faptul că fotbalistul „s-a întors acasă” la clubul unde s-a consacrat.

„Nico s-a antrenat foarte mult cu noi. Îmi pare rău că nu s-a decis mai repede să semneze cu Rapid. Dar mă bucur că s-a întors acasă. El a avut oferte și din Liga I și din străinătate, dar a preferat să vină la Rapid să dea și el o mână de ajutor. E important pentru noi. Nu știu dacă va rămâne și din vară la noi. Mai este timp, nu știu ce va fi. Obiectivul nostru este să promovăm, e greu să spun ce se va întâmpla cu Nico”, a afirmat tehnicianul.

Prezent la conferința de presă, portarul Virgil Drăghia a declarat că venirea lui Daniel Niculae îi motivează pe toți jucătorii din lot. „Daniel Niculae este un jucător valoros care sunt sigur că își va pune amprenta în jocul echipei. Venirea lui ne motivează în plus”, a spus Drăghia.

În vârstă de 31 de ani, fotbalistul Daniel Niculae a semnat, joi, un contract valabil până la finalul actualului sezon cu FC Rapid, dar nu poate fi folosit încă de antrenorul Viorel Moldovan deoarece la club nu a ajuns cartea verde din Rusia. Formația bucureșteană întâlnește, sâmbătă, de la ora 16.15, echipa CF Brăila, în etapa a XVIII-a a Ligii a II-a.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Foto: FC Rapid

Pe aceeași temă