Moise a semnat cu Gloria Buzău! Vremea rea le-a anulat primul amical

Moise a semnat cu Gloria Buzău!** Vremea rea le-a anulat primul amical

Aflați în primul stagiu de pregătire pe care îl efectuează la Poiana Pinului, fotbaliștii Gloriei ar fi trebuit să se întoarcă în Crâng pentru a susține sâmbătă, de la ora 11:00, amicalul cu Voința Lanuri, campioana de iarnă a Ligii a IV-a buzoiene. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, jocul programat pentru mâine a fost amânat, oficialii celor două echipe urmând să stabilească o altă dată la care să se desfășoare disputa.

„Începe seria jocurilor de pregătire pentru a intra ușor ușor în atmosfera de meci. Jocul este cel mai bun antrenament și tocmai de aceea în perioada imediat următoare vor avea o serie de partide de pregătire în compania unor adversari mai mult sau mai puțin puternici. Este o perioadă mai grea acum, având în vedere faptul că jucătorii își readaptează organismul la efort după o pauză îndelungată.Important este ca la ora jocurilor oficiale să fim pregătiți din orice punct de vedere pentru a ne asigura cele trei puncte puse în joc”, a precizat, pentru opiniabuzau.ro, tehnicianul Ion Viorel, după ședința de pregătire de ieri după-amiază.

Dacă amânarea primului amical din această perioadă de pregătire o putem trece la nereușite, de partea opusă trecem perfectarea întâiului transfer al trupei lui Ion Viorel. Gloria a anunțat prin intermediul site-ului oficial că l-a achiziționat pe Silviu Moise. Atacantul vine de la Dunărea Galați și s-a alăturat buzoienilor încă de la reunire.

Odată cu revenirea de la Poiana Pinului, jucătorii Gloriei vor primi liber până luni, atunci când vor începe antrenamentele, timp de o săptămână, în complexul sportiv din Crâng. La finalul acestora se va pleca în al doilea cantonament al iernii, în perioada 3-10 februarie, la Sărata Monteoru.

În această perioadă se vor efectua și amicale, după cum urmează: pe 7 februarie, Gloria va întâlni la București pe Juventus, iar pe 8 februarie, tot la București, pe Gloria Bistrița. Reeditarea duelului cu Juventus se va disputa pe 12 februarie, ora 11.00, la Buzău, iar pe 1 februarie se va disputa la Buzău un joc amical împotriva Dunării Călărași.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Adi SOARE

Pe aceeași temă