„Mister baraj” regretă că UTA s-a oprit din nou aproape de mal. „Sunt convins că a treia oară va fi cu noroc, o promovare directă”

Marius ANGHEL 20 Jun. 2017, 19:06 Bursa transferurilor

În cele două baraje de promovare disputate sezonul trecut, UTA marca șase goluri, între care jumătate au fost opera lui Ciprian Rus. Practic, atacantul de 26 de ani a fost eroul „roș-albilor” în returul cu Călărașiul și a fost singurul fotbalist al „Bătrânei Doamne” ce l-a bătut pe portarul Voluntariului, Mircea Bornescu. Cu toate astea, atacantul care adunase 10 goluri în Liga a 2-a a fost lăsat să plece fără pretenții de conducerea utistă la finalul lunii august, cu destinația ASA Târgu Mureș.

La gruparea din inima Transilvaniei, Rus a izbutit cinci goluri: unul în campionatul Ligii 1, unul în Cupa Ligii și alte trei în Cupa României. Singura reușită de pe scena primului eșalon a venit chiar pe arena „Dan Păltinișanu”, arădeanul marcând împotriva lui ACS Poli Timișoara și în Cupă.

„Îmi pare sincer rău că că s-a ajuns din nou atât de aproape de îndeplinirea obiectivului și nu s-a putut promova. Chiar dacă a ajuns la barajul de menținere în Liga 1, Poli a fost echipa mai bună și experimentată. S-a văzut în special la retur, când, deși a primit golul ce i-ar fi putut tăia picioarele, iar UTA a avut de partea sa aceiași suporteri minunați pe care eu îi păstrez în inimă, a știut să gestioneze perfect situația. Nu-mi rămâne decât să-i urez multă baftă UTA-ei în sezonul ce vine, sunt convins că a treia oară va fi cu noroc și vorbesc despre o promovare directă”, a spus Ciprian Rus, unul dintre favoriții galeriei arădene atâta timp cât a îmbrăcat tricoul „alb-roșu”.

Fotbalistul este deocamdată acasă, lângă familie, dar va da în curând curs uneia dintre ofertele ce au ajuns pe adresa sa. Rus a devenit liber de contract după despărțirea de ASA Târgu Mureș și, probabil, se va reîntoarce pe scena primului eșalon.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Jun. 2017, 19:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă