Mișcări de trupe și la Balotești

Mișcări de trupe și la Balotești

Una dintre performerele turului de campionat al seriei a III-a a Ligii a III-a a fost echipa antrenată de Tudorel Dumitru (foto). Sub bagheta sa, Baloteștiul a reușit un parcurs remarcabil atât în turul actualului sezon, cât și în returul campionatului trecut. Iarna lui 2012 a găsit Baloteștiul pe un excelent loc 4 peste echipe care porneau cu șanse la o poziție mai bună la începutul ediției 2012-2013 cum ar fi Afumați sau Voluntari.

Totuși, în ciuda prestațiilor bune din tur, conducerea clubului ilfovean a făcut o analiză în urma căreia s-a decis renunțarea la serviciile unor jucători care nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor avute. Astfel, s-a renunțat la juniorii Florea și Stanciu, cu prestații mult sub pretențiile echipei din Balotești, dar și la mai vechii Florin Anton și Alex Badea. Dacă și condițiile atmosferice de după Anul Nou o vor permite, reunirea echipei ilfovene va avea loc pe 10 ianuarie.

În altă ordine de idei, juniorii 2001 antrenați de Cristi Tudor au ratat participarea la un puternic turneu de juniori care se va desfășura la Suceava între 21 și 23 decembrie, sub titlul Cupa Moș Crăciun și în organizarea clubului Sporting Suceava. Luând în calcul vremea de afară, dar și prognoza nefavorabilă pentru zilele care urmează s-a decis de comun acord să se renunțe la participarea la acest turneu, evitându-se astfel punerea în pericol a copiilor cu un drum prin condiții meteorologice vitrege cu ninsoare, viscol și drumuri înzăpezite.

 

 

Sursa: IlfovSport

Tags:
Pe aceeași temă