Mircea Gheorghe, Hotoboc și Adrian Drida, țintele Jiului

16 Aug. 2011, 13:44 Bursa transferurilor
Mircea Gheorghe, Hotoboc și Adrian Drida,** țintele Jiului

După ce a fost primită în Liga a III-a, echipa de fotbal Jiul Petroșani pare pusă pe fapte mari. Cu obiectivul declarat de a promova în Liga a II-a Jiul îi va transfera, în această săptămână, pe Mircea Gheorghe, Dumitru Hotoboc și Adrian Drida, jucători care au mai evoluat, în trecut, pentru „mineri” pe vremea când petroșenenii erau în prima ligă.

„Sunt foarte bucuros că am reușit să luăm loc în cel de-al treilea eșalon. Sperăm de asemenea să-i aducem pe cei trei jucători importanți, Mircea Gheorghe, Hotoboc și Drida. De altfel, Drida și Hotoboc s-au prezentat, deja, la antrenamentele echipei”, a declarat antrenorul principal Daniel Huza.

Filipescu și Daj de la Minerul Uricani sunt alte ținte ale „minerilor” împreună cu jucătorul de la Pandurii Târgu Jiu, Berchea.

Gigi Borugă va fi investit în funcția de manager general al clubului, această funcție având-o și cu patru ani în urmă. De altfel Gigi Borugă este cel care a dat o mână de ajutor echipei petroșenene.

Jiul va avea o echipă și în Campionatul Județean. Este vorba de formația de juniori A1, vicecampioană națională, echipă de pregătirea căreia se va ocupa în totalitate, Damian Militaru.

Jiul va jucam în Seria a V-a din Liga a III-a, iar prima partidă va fi în deplasare cu echipa Unirea Valea lui Mihai.

După ratarea barajului de promovare Jiul Petroșani a fost, în cele din urmă, primită în Liga a III-a și asta după ce FRF a exclus din competiție pe ACU Arad. Excluderea fostei echipe din Liga a II-a a urmat neprezentării la jocul oficial din Cupa României, turul II, decizie ce este definitivă. La fel ca în cazul Afumațiului, Jiul va evolua în Liga a III-a după ce a asigurat că are buget și o bază sportivă cu standard ridicat.

Articol scris de Loredana Juglea

16 Aug. 2011, 13:44 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă