Mingea e la Croitoru

07 Aug. 2009, 13:02 Bursa transferurilor
Mingea e la Croitoru

 

FCM Bacău așteaptă până sâmbătă un răspuns din partea lui Marius Croitoru. „Galben-albaștrii“ i-au propus mijlocașului în vârstă de 28 de ani un angajament pe un sezon, angajându-se totodata să rezilieze contractul în situația în care jucătorul va da curs unei oferte din străinătate. „Voi analiza oferta Bacăului și în câteva zile voi lua o hotărâre“, s-a limitat să declare fostul stelist.

 

Băcăuanii speră ca Marius Croitoru să se decidă până sâmbătă. Termenul-limita are la baza intenția antrenorului Gheorghe Poenaru de a-l putea utiliza pe Croitoru în meciul de pregătire cu Poli II Iași, ultimul dinaintea începerii campionatului. În cazul în care fotbalistul nu se va încadra în termen, FCM Bacău își va menține interesul față de legitimarea sa, dar își va diminua oferta!

 

Marius Croitoru nu este singura țintă a Bacăului în această săptamână premergătoare startului de sezon. "Galben-albaștrii“ și-l doresc și pe Marius Doboș, însă nu au reușit să ajungă la un acord cu FC Vaslui. „Am discutat atât varianta transferului, cât și pe cea a unui împrumut, dar în ambele cazuri, ni s-a cerut o sumă prea mare“, a explicat președintele Relu Damian.

 

Dacă situația lui Doboș este în stand-by, în schimb alte mutări ar putea fi conturate până duminică sau cel târziu luni. Băcăuanii vor să-și asigure serviciile unui fundaș central, dar și al unui vârf de atac. „Am demarat o serie de discuții, care sper să se definitiveze până la începutul săptămânii viitoare“, a spus Relu Damian.

 

Sursa: desteptarea.ro

07 Aug. 2009, 13:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă