Iftime pariază în retur pe Vali Bordeanu și Croitoru

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 15:52 Pregătiri, amicale
Iftime pariază în retur** pe Vali Bordeanu și Croitoru

Valeriu Iftime, principalul finanțator al FC Botoșani consideră că jucătorii cu experiență vor avea o contribuție importantă în returul campionatului. El își pune mari speranțe în fundașul stânga Valeriu Bordeanu și în mijlocașul Marius Croitoru.

„Cred în primul rând în revenirea fotbaliștilor din garda veche. Mă gândesc la Vali Bordeanu  și Croitoru. Nu cred că Vali își mai aruncă ghetele în cui, într-o după amiază, într-o stare de nervozitate, cum a făcut în tur. Avem nevoie de el atât în vestiar cât și în teren. El nu e cântecul lebedei. El poate juca bine, poate fi util. De asemenea, cred foarte mult în Croitoru. L-am criticat multă vreme, dar cred în el, cu condiția să muncească. Mai sunt mulți copii care au potențial enorm”, a spus Valeriu Iftime.

De asemenea, oficialul botoșănean așteaptă mai mult de la jucătorii tineri și spune că aceștia ar trebui să aibă continuitate. Valeriu Iftime a recunoscut că își dorește ca în vara anului viitor să vândă cel puțin un jucător pentru a echilibra bugetul clubului.

În ultimii ani, FC Botoșani a încasat peste 300.000 de euro din vânzarea de fotbaliști. Cel mai bun transfer a fost Paul Papp, la SC Vaslui. Acesta a fost achiziționat cu 27.000 de euro d la Unirea Dej și a fost vândut cu 50.000 de euro, după jumătate de an, la SC Vaslui cu 50.000 de euro. Anul trecut, SC Vaslui l-a vândut pe Papp în Italia, la Chievo iar FC Botoșani a mai încasat încă 150.000 de euro.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 15:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă