Flavius Croitoru ar putea juca in Liga I la Vaslui

Flavius Croitoru ar putea juca** in Liga I la Vaslui

Întotdeauna FC Argeș s-a putut lăuda cu unul dintre cele mai puternice centre fotbalistice din țară. Acest lucru este confirmat și în continuare, pentru că în ciuda faptului că echipa se află în Liga a II-a, jucătorii piteștenilor sunt convocați la diferitele loturi naționale sau chiar stârnesc interesul unor echipe importante din fotbalul nostru. Ultimul nume pe această listă este cel al lui Flavius Croitoru.

Portarul crescut în Trivale se află acum la lotul echipei naționale de tineret, unde a fost convocat pentru amicalul de azi cu Moldova, fără a fi folosit. Numai că aceste convocări la echipa națională nu au venit „pe ochi frumoși”, ci valoarea jucătorului este confirmată și de interesul unui club important din România pentru serviciile sale. Astfel, reprezentanții clubului FC Vaslui și-au manifestat în mod oficial interesul pentru un eventual transfer al jucătorului piteștean. Croitoru ar putea ajunge astfel la formația ce anul trecut a fost pe locul secund în România și care a jucat în cupele europene cu echipa de talia celor de la Fenerbache Istanbul sau Inter Milano.

Poate să fie titular la echipa națională de tineret

Interesul celor de la Vaslui pentru Croitoru este unul justificat și asta pentru că nu o dată, patronul moldovenilor a precizat că nu este deloc mulțumit de prestațiile lui Dani Coman, portarul sosit în vara anului trecut de la Rapid la trupa din Vaslui. Croitoru poate să fie chiar omul de bază din poarta echipei naționale de tineret în viitoarea campanie de preliminarii, cea pentru Campionatul European din 2015, competiție ce va avea loc în Cehia. Acesta a fost convocat în dese rânduri la diferite loturi naționale și foarte probabil acum are șansa să fie titularul postului la reprezentativa de tineret a țării noastre

Sursa: FC Argeș

Pe aceeași temă