Mihuț și Sorian și-au prelungit contractele cu FC Bihor. Nemeș renegociază și cu ceilalți jucători

Mihuț și Sorian și-au prelungit contractele cu FC Bihor.** Nemeș renegociază și cu ceilalți jucători

 Activitatea de reevaluare a clubului FC Bihor, începută de noul președinte, Viorel Nemeș, imediat după instalarea în funcție, continuă și-n aceste zile, când încă se mai poartă discuții cu jucătorii.

„Dorim să alcătuim o echipă care să fie și competitivă, dar pe care să o și putem susține financiar, fiindcă acum fondurile noastre sunt reduse și de aceea încă mai purtăm discuții în acest sens cu jucătorii”, a declarat președintele FC Bihor, cel care a recunoscut că s-au făcut reduceri importante în ceea ce privește salariile componenților lotului.

Deja conducerea clubului s-a înțeles însă cu jucătorii Mihuț și Sorian, care au semnat cu clubul orădean, prelungirea contractelor. Se mai poartă tratative cu portarul Smaranda și atacantul Raymond Lukacs, golgheterul echipei în ediția precedentă și al doilea marcator al seriei a II-a. „Am încercat să discutăm și cu Florin Pop, eu l-am contactat de două ori, dar nu răspunde afirmativ. Nu știu ce se întâmplă cu el”, a mai declarat Viorel Nemeș, cel care și-l dorește în continuare pe Florin Pop la echipă, dar acum cu alte pretenții financiare, date fiind condițiile de față, în care numai Consiliul Județean susține echipa, fără Primăria Municipiului Oradea, care și-a ratificat deja în Consiliul Local retragerea finanțării.

Dorit de antrenor în continuare la echipă, mijlocașul Ovidiu Bic nu a putut fi păstrat în lot, din cauza pretențiilor financiare prea mari. „El nu este jucătorul nostru și nu ne-am putut înțelege cu el din cauza pretențiilor prea mari”, a precizat Viorel Nemeș. Astfel, Bic, jucător care aparține de CF Liberty, a ajuns la Olimpia Satu Mare.

Conform președintelui clubului orădean, jucătorii care sunt legați prin contract încă de FC Bihor și care pleacă să se antreneze cu alte echipe, fără acordul clubului, urmează să fie amendați, „conform regulamentului de ordine interioară”.

În ceea ce privește cantonamentul, acesta va fi început în partea a doua a acestei săptămâni, joi sau vineri, și va fi susținut pe plan local, la Hotel Nevis. „Suntem nevoiți să facem cât mai multe reduceri, de aceea și cantonamentul îl vom organiza pe plan local”,  a mai declarat președintele clubului „roș-albastru”.

Într-o altă ordine de idei, pe adresa clubului orădean au sosit de la Federație telegrame de convocare la loturile naționale de juniori pentru jucătorii Ludușan și Valentin Petricău.

Sursa: FC Bihor

Pe aceeași temă