Mihai Dina și-a reziliat contractul cu Vâlcea. „Jerry nu se comporta la fel cum am vorbit. S-a schimbat și nu e corect”

Mihai Dina și-a reziliat contractul cu Vâlcea.**

UPDATE: Mihai Dina (30 ani) și-a reziliat azi contractul cu CSM Râmnicu Vâlcea și a devenit jucător liber.

„Eu îmi doresc să joc, iar Jerry nu se comporta la fel cum am vorbit. Înainte să semnez, mi-a promis multe, acum mă ține pe bancă și nu e corect. Eu am refuzat mai multe oferte ca să vin la Vâlcea, în mare parte pentru el, dar s-a schimbat și nu e corect. Nu vreau să spun mai multe. Le urez baftă colegilor”, a spus Dina pentru Liga2.ro.

În cele patru etape cât au trecut până acum din campionatul Ligii 2, Mihai Dina a jucat doar 86 de minute în tricoul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, pe parcursul a doua meciuri, cu ASU Poli și CS Balotești.


 

Ca și în precedenta etapă, atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Mihai Dina (30 ani), a avut o ieșire necontrolată în finalul jocului de luni, cu ACS Berceni, atunci când a plecat la vestiare vociferând că nu a fost folosit. După ce la Balotești a intrat pe final, iar în jocul de ieri, cu Berceni, nu a fost folosit, Mihai Dina a anunțat că va cere azi rezilierea contractului cu CSM.

„Mă simt dezamăgit. Eu am venit doar pentru Jerry Gane, deși aveam și alte oferte. Nu am venit la Vâlcea pentru bani. Voi merge la managerul Munteanu și voi propune rezilierea amiabilă. Îmi doresc să plec” a tunat Dina.

Antrenorul Jerry Gane a fost diplomat, în dorința de a aplana conflictul cu jucătorul de care îl leagă o veche prietenie. „Fizic nu este pregătit, mă gândeam să îi dau 15 minute pe final, dar Stana mi-a cerut schimbarea și a trebuit să bag tot un mijlocaș, să închid jocul. Era doar 1-0. E bine că Dina este nervos, că vrea să joace, dar el trebuie să aștepte. Eu îmi asum decizia și el trebuie să înțeleagă. Sper ca el să apară în următoarele jocuri și să ne ajute cu experiența lui”, a declarat Gane. 

Mihai Dina a fost titular doar în jocul cu ASU Poli, scor 0-0, în care a avut o evoluluție neconvingătoare. Tehnicianul vâlcenilor l-a preferat în ultimele două etape ca titular pe Grigore Ceapă, un atacant a cărei principală calitate este viteză, acesta fiind adus de la CS Șirineasa.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă