Metalul a intrat în cantonament cu patru jucători noi. Pentru Anițoiu și Buhăescu se așteaptă oferte

Metalul a intrat în cantonament cu patru jucători noi.** Pentru Anițoiu și Buhăescu se așteaptă oferte

Jucătorii echipei Metalul Reșița au intrat de marți în primul cantonament al iernii. Timp de două săptămâni, gruparea pregătită de Daniel Oprița se va antrena pe plan local, la stadionul din Valea Domanului.

Din lotul celei de-a treia clasată din Seria a II-a a Ligii 2 ce a intrat în cantonamentul centralizat fac parte și patru jucători noi: fundașii Florin Sandu, Ionuț Hlinca, Daniel Stanca și mijlocașul Valentin Bărbulescu (foto, în dreapta).

Gugu și-a reziliat contractul cu ASA Târgu Mureș

Conform expressdebanat.ro, Metalul mai așteaptă răspunsul lui Liviu Nicolae de la Unirea Tărlungeni, dar e în discuții și cu Costinel Gugu, de la ASA Târgu Mureș. Acesta din urmă și-a încheiat marți, de comun acord, colaborarea cu echipa din Liga 1 și acum e liber de contract și poate semna cu oricine. În vârstă de 22 de ani, fundașul a mai evoluat în cariera sa la formațiile Universitatea Craiova și CS Turnu-Severin.

În privința lui Florin Anițoiu și Vasile Buhăescu, rosso-neri așteaptă oferte de transfer. Fundașul e în lotul Astrei Giurgiu, iar după cele trei săptămâni de pregătire, echipa de la Dunăre se va pronunța dacă-l ține sau nu în lot. Și pentru atacantul golgheter și-au manifestat interesul mai multe echipe, însă niciuna nu a făcut până acum vreo ofertă concretă.

În altă ordine de idei, Metalul Reșița va disputa duminică un prim amical, pe stadionul „Mircea Chivu”, cu o echipă din Vârșeț.

Pe aceeași temă