Matei, Burcea și Marinkovic rămân la Suceava

Antrenorii echipei de pe Areni au testat pe parcursul amicalului de sâmbătă, 4-0 cu Șomuzul Preutești, nu mai puțin de opt jucători noi. Este vorba de portarul Cristi Butnariu (Bucovina Rădăuți), de fundașul Alexandru Sumanar, de mijlocașii Florin Burcea (Dinamo II), Claudiu Aioanei (Ceahlăul II), Radu Luțac și Andrei Duman (ambii de la Sporting), plus atacanții Marius Matei (Dunărea Galați) și Sascha Marinkovici (FC Voluntari).

„La acest prim amical, am vrut să-i văd în special pe cei noi-veniți la echipă. Aproape toți mi-au lăsat o impresie bună. Rămâne să-i vedem și în jocurile următoare și ne vor hotâri pe cine oprim și pe cine nu în lotul pentru viitorul sezon”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Dintre jucătorii nou-veniți, Matei, Burcea și Marinkovici au ajuns deja la o înțelegere cu conducerea clubului Rapid CFR Suceava, toți trei urmând să semneze luni contracte valabile pe un sezon. „Voi juca minim un an la Suceava și dupa aceea vom vedea. Sper că va fi un început bun pentru toată lumea. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, obiectivul meu este să câștige echipa, iar eu să joc în folosul ei. Sunt destui jucători cu experiență la echipa din Suceava, avem și câțiva tineri de viitor, sunt convins că vom face treabă bună împreună. Am jucat foarte mult timp la Botoșani și îmi aduc aminte în mod special de derbyurile cu Suceava”, a declarat Marius Matei.

La antrenamentul de luni, ultimul înainte de plecarea în cantonament este așteptat să se prezinte și Claudiu Ionescu, un mijlocaș central în vârstă de 31 de ani care în ultimul sezon a evoluat pentru CF Brăila. În schimb, conducerea „ceferiștilor” nu a reușit să-i contacteze pe Ionuț Ursu și Cătălin Vraciu, cei doi fiind de negăsit.

Marți dimineață, la ora 9.00, jucătorii rapidiști se vor reuni pe stadionul Areni de unde vor pleca într-un cantonament de zece zile la Poiana Negri.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă