Matache a ales Chiajna: „Știm că este o pierdere enormă, dar nu puteam să nu fim corecți față de el”

Matache a ales Chiajna:**

CSM Râmnicu Vâlcea suferă o pierdere imensă în această vară, portarul Florin Matache (foto, în dreapta, alături de Șumudică și lotul Concordiei aflat în cantonamentul din Italia) alegând să se transfere la Chiajna.

De departe cel mai bun și mai constant jucător al CSM-ului în sezonul trecut, portarul Florin Matache a impresionat în Zăvoi, paradele lui contribuind din plin la multe rezultate pozitive obținte de alb-albaștri.

După ce l-a vândut pe Cobrea, Chiajna l-a luat pe Matache în cantonament la Novara, iar conducerea CSM-ului caută deja alt portar. „Matache mai avea doi ani de contract cu noi, dar i-am dat o hârtie prin care se poate transfera la Chiajna în schimbul unei sume mici de bani. În momentul în care a venit liber de contract la noi, i-am promis că îi vom da drumul la Liga I, dacă va dori să plece. Știm că este o pierdere enormă, dar nu puteam să nu fim corecți față de Mache, după câte a făcut și el pentru noi. L-am înțeles, merge la Liga I, plus că este acasă, alături de familie. Asta este situația, căutăm să luăm doi portari” a spus managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu.

Matache a venit la Vâlcea în urmă cu doi ani, împreună cu antrenorul Claudiu Niculescu.

În acest moment, CSM mai are un singur portar, pe Andrei Popescu. Matache s-a transferat la Chiajna, iar Ureche și-a reziliat azi contractul.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Concordia Chiajna

Pe aceeași temă