Marius Staicu pleacă dezamăgit de la Mediaș. „Am rămas cu un mare semn de întrebare”

Marius Staicu pleacă dezamăgit de la Mediaș.**

Marius Staicu (29 ani) face parte din valul de jucători care a fost nevoit zilele acestea să își rezilieze contractul cu Gaz Metan Mediaș, după promovarea sibienilor în Liga 1. Plecarea în iarnă de la Vâlcea la Mediaș nu i-a priit deloc timișoreanului, nici pe plan sportiv, dar nici financiar, ținând cont de restanțele pe care le are de încasat la Mediaș.

„Am discutat cu președintele clubului și am ajuns la concluzia că mai bine plec de la Gaz după promovare. Mediașul dorea să mă împrumite la o echipă de Liga a II-a, pentru că nu intru în planurile domnului Pustai. Am decis că, pentru mine, mai bine este să plec liber. Am venit la Mediaș cu entuziasm și am plecat dezamăgit. Mă bucur că l-am cunoscut pe Leo Grozavu, pentru mine este un antrenor foarte bun, care a comunicat și a fost corect cu toată lumea. Mi-am trecut în CV o promovare, chiar dacă am jucat doar în patru meciuri. Sper să îmi primesc banii pe care îi mai am de încasat și pentru care am muncit. Urez echipei multă baftă în Liga 1”, a spus vârful, care a devenit liber de contract.

Deși a avut o primă parte de sezon excelentă la Vâlcea, cu 13 goluri marcate, Marius Staicu a insistat în iarnă să plece până l-a determinat pe managerul Lucian Munteanu să îi de actele de jucător liber. Atitudinea lui Staicu l-a dezamăgit pe fostul antrenor de la CSM, Alexandru Pelici, cel care a insistat pentru aducerea vârfului și i-a „resuscitat” cariera.

Altfel, Marius Staicu regretă că nu i s-a dat mai deloc șanse la Mediaș, deși ajunsese acolo din postura de golgheter al seriei. „Am marcat 13 goluri în acest sezon de Liga a II-a la Vâlcea și puteam și mai multe dacă jucam și la Gaz Metan în mai multe jocuri. Păcat că nu mi s-a dat șansa să joc mai mult și să marchez pentru această echipă. Am rămas cu un mare semn de întrebare după ce am venit de la Vâlcea ca golgheter, iar cei de la Mediaș nu m-au jucat mai deloc. Asta mă roade cel mai tare, dar și faptul că nimeni nu îmi spunea nimic”, a mai spus Staicu.

Ajuns în iarnă la Mediaș, Marius Staicu a prins doar 108 minute în patru meciuri pentru Gaz, în cele patru meciuri cât a fost folosit. În prima parte a sezonului, Marius Staicu a jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea în 17 meciuri și a reușit 13 goluri.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă